Hőmérséklet
Ösztöndíjak, pályázatok

Felhívás a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíj pályázatára

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése a 169/2019. (VIII. 22.) határozatával ösztöndíjat alapított a Debreceni Nemzetközi Iskola képzési programjaiban való részvétel támogatására tehetséges, vagy kimagasló eredményt elért debreceni diákok számára a 2020/2021. tanévtől.

Az ösztöndíjprogram célja, hogy a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének döntése alapján nyújtott pénzügyi támogatás révén lehetőséget teremtsen a Debreceni Nemzetközi Iskola (angol nevén International School of Debrecen, a továbbiakban: Intézmény) képzési programjaiban az adott program befejezéséig történő részvételre azon tehetséges vagy kimagasló eredményt elért 10 éves és a fölötti életkorú debreceni diákok számára, akik családjának anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé.

Debrecen Megyei Jogú Város Jegyzője tájékoztatja az érintetteket, hogy a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíjprogramjában való részvételre kiírt pályázat benyújtási határideje - minden egyéb pályázati feltétel változatlanul hagyása mellett - 2019. november 30-ra módosul.

Itt megtekintheti a meghosszabbított pályázat részleteit!

Kapcsolódó dokumentumok, nyomtatványok, útmutatók, hirdetmények

Meghosszabbított pályázati felhívás
Pályázati felhívás
Pályázati adatlap
Pályázati adatlap (szerkeszthető)

Ossza meg