Turista vagyok

Hőmérséklet

Debrecen a Kárpát-medence keleti régiójának központja. A cívis város lakóinak száma, gazdasági teljesítménye, kulturális sokszínűsége, az életminőség, a térségre gyakorolt hatása alapján a vidéki Magyarország fővárosa, Magyarország második legnagyobb városa.

Senki sem téved, ha Debrecent választja utazása célpontjául, s valószínűleg mindenki visszatér ide, ha egyszer már járt itt. Köszöntjük és szeretettel látjuk Debrecenben!

Kérjük, böngéssze át ajánlatainkat!

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Közelgő rendezvények

2017.10.21 Szombat - 2017.10.22 Vasárnap III. Debreceni Édességfesztivál 2017 legédesebb hétvégéje újra Debrecenben! 2017.10.21 Szombat V.Cívis Cuháré Kísérő programok: népművészeti kirakodó vásár, népi játszótér, népi olimpia, Folk-terasz, éjszakai táncház a Kosár Klubban. 2017.10.21 Szombat Kreatív tudomány: Mozgó-kép A játékos foglalkozássorozat keretében kéthetente szombaton érdekes kreatív feladatokon keresztül ismerkedhetnek meg a gyerekek a természettudományos jelenségekkel, és elkészíthetik saját játékaikat, amelyeket természetesen haza is vihetnek. 2017.10.21 Szombat P.Mobil & Radar koncert Csoda történt, Debrecenben a P.MOBIL!!! A zenekar vadonatúj lemezének népszerűsítő turnéja zajlik 2017 őszén. Október 21.-én a Lovarda színpadán láthatja és hallhatja a közönség a legendás csapat új, és régi nagy slágereit egy két órás óriás koncerten. 2017.10.22 Vasárnap Szent Dömötör-Napi Behajtási Ünnep A behajtás népszokása elevenedik meg Hortobágyon e hónap 22-én a Kilenclyukú híd lábánál, amikor is a pásztorok állataik– rackajuhok, szürke marhák, nóniusz lovak, bivalyok – társaságában átvonulnak a hídon, miközben az érdeklődők a behajtás néprajzi hátteréről hallgathatnak érdekes információkat. 2017.10.22 Vasárnap Üdvözlet Vörösből – Firkalak A Receptorok kiállítás egyik elemeként hangsúlyos szerepet kapnak a pirosas, vöröses árnyalatú monokróm festmények. A gyerekfoglalkozás során egy már rég elfeledett, általunk kitalált, fiktív városba csöppenünk, mely a legendák szerint a Vörös nevet viselte. 2017.10.22 Vasárnap Jóka ördöge Mennyit szenved tőle szegény Jóka bátya. Nincs inyére semmi, szüntelen veszekszik. Átkozódva kél és szitkozódva fekszik.” 2017.10.22 Vasárnap A virágot tépő lány Léteznek csodák, melyek észlelésekor szemünk, szánk eláll. Olyan különös varázslat történik a mesénk szépséges lányával, hogy semmilyen ésszerű magyarázat nincs rá. 2017.10.22 Vasárnap Vasárnapi tudomány: Az állatvilág gyöngyszemei Az ismeretterjesztő programsorozat keretében vasárnaponként izgalmas tudományos kalandok várják a gyerekeket. A résztvevők a másfél órás foglalkozásokon bepillanthatnak a különböző tudományterületek rejtelmeibe. 2017.10.22 Vasárnap Vasárnapi tudomány: Élet egy csepp vízben Az ismeretterjesztő programsorozat keretében vasárnaponként izgalmas tudományos kalandok várják a gyerekeket. A résztvevők a másfél órás foglalkozásokon bepillanthatnak a különböző tudományterületek rejtelmeibe.

Ossza meg