Turista vagyok

Hőmérséklet

Debrecen a Kárpát-medence keleti régiójának központja. A cívis város lakóinak száma, gazdasági teljesítménye, kulturális sokszínűsége, az életminőség, a térségre gyakorolt hatása alapján a vidéki Magyarország fővárosa, Magyarország második legnagyobb városa.

Senki sem téved, ha Debrecent választja utazása célpontjául, s valószínűleg mindenki visszatér ide, ha egyszer már járt itt. Köszöntjük és szeretettel látjuk Debrecenben!

Kérjük, böngéssze át ajánlatainkat!

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Közelgő rendezvények

„Az álmok folyója” – Rózsa Margó festményeinek kiállítása Megnyitó: április 7. 17:00 A kiállítást megnyitja: Kántor Béla Hangbújócska Zenebölcsi – Húsvét A zenei foglalkozás magyar mondókákra és dalokra épül. Minden foglalkozáson meghatározott sorrendben történnek az események, ami megnyugtatja, biztonsággal tölti el a gyerekeket. Éneklünk altatókat, játszunk ölbeli játékokat: simogatót, csiklandozót, tapsoltatót, lovagoltatót… A játékokat többször ismételjük el az órákon, ill. hétről-hétre. Mindig szerepelnek ismertebb és kevésbé ismert dalok és mondókák, hogy az újonnan csatlakozó résztvevők is találjanak kedvükre való feladatot. Ezután kicsit mocorgunk, tornázunk, körbe-körbe járunk. A foglalkozás végén a várva-várt „zsákból” előbújnak a kedves kis ritmushangszerek is. Hagyományőrző húsvéti délután Program: húsvéti hagyományok megismerése, néptánc- és viseletbemutató, húsvéti kvíz, tojásberzselés és kézműves alkotóműhely a húsvét jegyében Helyszín: Újkerti Közösségi Ház, Előtéri Galéria XVIII. Debreceni Költészet Fesztivál: szavalóverseny felső tagozatos általános iskolások részére Helyszín: Déri Múzeum, Díszterem TársasKedd – társasjátékklub felnőtteknek Keddenként 15 és 20 óra között nálunk kipróbálhatod a legújabb társasjátékokat. Akkor is gyere, ha még nincs kivel játszanod, nálunk megtalálhatod az igazit! Lelki navigáció – Úton az egészséges érzelemvilág felé: előadássorozat „Sebességkorlátozás”: az indulatosságtól a türelemig. Előadó: Kovács Tiborné, mentálhigiénés lelkigondozó, addiktológiai konzultáns. Nagyheti hangverseny A Kodály Filharmónia Debrecen fogja össze a cívisváros két nagy zenei együttese, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus munkáját, valamint koordinálja a város teljes komolyzenei életét Somogyi-Tóth Dániel igazgató-művészeti vezető irányításával. Mesélj nekem! – Húsvétváró családi mesedélután kicsiknek és nagyobbaknak Családi mesedélután kicsiknek és nagyobbaknak. Tisza Kata először Debrecenben! Tisza Kata "Érzelmi bántalmazás és önvédelem" című előadása először Debrecenben, a Nyitott Akadémia szervezésében. „Jön a tavasz” – Tavaszváró szünidei foglalkozás óvodásoknak és kisiskolásoknak Program: papírszínház, játékok, kreatív alkotó sarok

Ossza meg