Turista vagyok

Hőmérséklet

Debrecen a Kárpát-medence keleti régiójának központja. A cívis város lakóinak száma, gazdasági teljesítménye, kulturális sokszínűsége, az életminőség, a térségre gyakorolt hatása alapján a vidéki Magyarország fővárosa, Magyarország második legnagyobb városa.

Senki sem téved, ha Debrecent választja utazása célpontjául, s valószínűleg mindenki visszatér ide, ha egyszer már járt itt. Köszöntjük és szeretettel látjuk Debrecenben!

Kérjük, böngéssze át ajánlatainkat!

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Közelgő rendezvények

2018.01.20 Szombat Kreatív tudomány: Márványozzunk tejjel A játékos foglalkozássorozat keretében kéthetente szombaton érdekes kreatív feladatokon keresztül ismerkedhetnek meg a gyerekek a természettudományos jelenségekkel, és elkészíthetik saját játékaikat, amelyeket természetesen haza is vihetnek. 2018.01.20 Szombat Japán kultúra és művészeti szakkör gyerekeknek Déri Frigyes gyűjteményéhez kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozás. 2018.01.20 Szombat Forest Bump! Vol2. Karácsony szelleme mostanra a múlté, most hideg északi szelek jönnek. A Jeti ébredezik, mi pedig csak várjuk, nem állunk ellen! 2018.01.20 Szombat Szaunaprogramok a Lyciumban Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait képzett szaunamesterek segítségével! A wellness-részlegen két finn szauna és egy infraszauna várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. 2018.01.20 Szombat Elvis'40 Rock and roll show zenés, táncos előadóest. Közreműködnek: Szilágyi Gábor és Matz István Helyszín: Pódiumterem 2018.01.20 Szombat Jónás könyve- borbemutatóval egybekötött színházi előadás Az elbeszélő költeményt elmondja Dúzsi Tamás, azon kívül elhangzanak Edith Piaf válogatott dalai és színházi előadások dalbetétei. 2018.01.20 Szombat Jégdiszkó Jégdiszkó a Jégcsarnokban. 2018.01.21 Vasárnap Firkalak Művészetpedagógiai foglalkozás 6-9 éves gyerekeknek. 2018.01.21 Vasárnap Vasárnapi tudomány: Rajzolj újra a levegőbe! Az ismeretterjesztő programsorozat keretében vasárnaponként izgalmas tudományos kalandok várják a gyerekeket. A résztvevők a másfél órás foglalkozásokon bepillanthatnak a különböző tudományterületek rejtelmeibe. 2018.01.21 Vasárnap Japán kultúra és művészeti szakkör felnőtteknek Japán mesekönyvek a gyűjteményből.

Ossza meg