Turista vagyok

Hőmérséklet

Debrecen a Kárpát-medence keleti régiójának központja. A cívis város lakóinak száma, gazdasági teljesítménye, kulturális sokszínűsége, az életminőség, a térségre gyakorolt hatása alapján a vidéki Magyarország fővárosa, Magyarország második legnagyobb városa.

Senki sem téved, ha Debrecent választja utazása célpontjául, s valószínűleg mindenki visszatér ide, ha egyszer már járt itt. Köszöntjük és szeretettel látjuk Debrecenben!

Kérjük, böngéssze át ajánlatainkat!

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Közelgő rendezvények

Babusgató Havonta várjuk a gyerekeket és szüleiket e foglalkozásra. Péntekenként kettő, vasárnap és hétfőn egy-egy játék keretében ismerkedünk legfiatalabb játszótársaink „természetrajzával”. Anime és Manga Klub Szereted a japán kultúrát vagy csak szereted a(z) (japán) animációs filmeket, esetleg odavagy a (japán) képregényekért? Akkor gyere el és ismerd meg őket még jobban, vagy csak találkozz hasonló érdeklődésű emberekkel! William Shakespeare: Lear király Ez az előadás közös kísérlet a Csokonai Színház kiváló színészeivel együtt, hogy elmélyülten, egy tragédia szintjén tanulmányozzák és megértsék az emberi gonoszság és aljasság természetrajzát. Marie Jones | Kövek a zsebben – film-történet egy részben A rögtönzés két legnagyobb hazai virtuózának fergeteges vígjátéka a budapesti Centrál Színházból! A Kövek a zsebben egy forgatás kulisszái mögé kalauzol minket: egy amerikai film készítésének kellős közepén találjuk magunkat Írországban. Az aranyszőrű bárány „Volt egyszer egy szegény ember, akinek annyi gyermeke volt, mint a rosta lika, még eggyel több.” A rosta likánál eggyel több, azaz a Legkisebb, ha elálmosodott, elévette szépen szóló furugláját. Hangbújócska Zenebölcsi Helyszín: MÉLIUSZ Központi Könyvtárának Gyermekrészlege TársasKedd – társasjátékklub felnőtteknek Keddenként 15.00 és 20.00 óra között lehetőség nyílik kipróbálni a legújabb társasjátékokat. Aki játékpartner nélkül érkezük, az is megtalálhatja az igazit! Újkerti Boldogság Klub A Jobb Veled a Világ Alapítvány boldogságprogramja.

Ossza meg