Turista vagyok

Hőmérséklet

Debrecen a Kárpát-medence keleti régiójának központja. A cívis város lakóinak száma, gazdasági teljesítménye, kulturális sokszínűsége, az életminőség, a térségre gyakorolt hatása alapján a vidéki Magyarország fővárosa, Magyarország második legnagyobb városa.

Senki sem téved, ha Debrecent választja utazása célpontjául, s valószínűleg mindenki visszatér ide, ha egyszer már járt itt. Köszöntjük és szeretettel látjuk Debrecenben!

Kérjük, böngéssze át ajánlatainkat!

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Közelgő rendezvények

Mesélj nekem! – Húsvétváró családi mesedélután kicsiknek és nagyobbaknak Családi mesedélután kicsiknek és nagyobbaknak. Tisza Kata először Debrecenben! Tisza Kata "Érzelmi bántalmazás és önvédelem" című előadása először Debrecenben, a Nyitott Akadémia szervezésében. „Jön a tavasz” – Tavaszváró szünidei foglalkozás óvodásoknak és kisiskolásoknak Program: papírszínház, játékok, kreatív alkotó sarok Lelki navigáció – Testi lelki egészségünk A depresszió keresztény szemmel Előadó: Dr. Nagy Vilmos háziorvos Debrecen Város Napja, Költészet Napja Debrecenhez kapcsolódó kérdésekből álló rövid totót tölthetnek ki az érdeklődők. Aqua Manó Party Az Aquaticum ismét várja a legkisebbeket is egy feregetes Aqua Manó Party-ra. Ester love electro night Négy olyan előadót lép fel ezen a estén akiknek a zenéje alapból elektronikusnak mondható, de mégis van benne csavar. Fantasztikus zenészek elképesztő dalokkal. Fellép: Yesyes, Window, The Anahit, Saya Noé A város napja és A költészet napja a Debreceni Állatkertben A cívisváros napja alkalmából április 11-én a Debreceni Állatkert a debreceni pergő galamb fajtáról ingyenes szakvezetést tart, 10 órai kezdéssel, az állatkert főbejáratától. Úgyszintén a Költészet Napja alkalmából debreceni vonatkozású költők műveinek sokasága ékesíti az állatkifutók üvegfelületeit, melyek a hétvégi forgatag során mindvégig megtekinthetők az állattartó helyiségek üveg betekintőin. DEAC - Gyulai Amazonok női futsal mérkőzés A DESOK-ban csap össze a DEAC és a  Gyulai Amazonok női futsal csapata.

Ossza meg