Turista vagyok

Hőmérséklet

Debrecen a Kárpát-medence keleti régiójának központja. A cívis város lakóinak száma, gazdasági teljesítménye, kulturális sokszínűsége, az életminőség, a térségre gyakorolt hatása alapján a vidéki Magyarország fővárosa, Magyarország második legnagyobb városa.

Senki sem téved, ha Debrecent választja utazása célpontjául, s valószínűleg mindenki visszatér ide, ha egyszer már járt itt. Köszöntjük és szeretettel látjuk Debrecenben!

Kérjük, böngéssze át ajánlatainkat!

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Közelgő rendezvények

Játsszunk együtt! - társasjáték klub Helyszín: MÉLIUSZ Központi Könyvtára – Gyermekrészleg. Kerekerdő vásárfesztivál 2019 augusztusában hagyományteremtő célzattal, mesebeli környezetben indul útnak a Kerekerdő Vásárfesztivál, ahol a gyerekek kikapcsolódási és szórakozási lehetősége mellett igazi vásári forgatagba röpítjük a hozzánk érkező látogatókat. Nagymacsi kenyérünnep és értéknap Ünnepi programok a Nagymacsi Közösségi Házban. Aqua Manó Party Valódi karneváli hangulat a legkisebbeknek az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben! Gyere és bulizz velünk! Nyárbúcsúztató vízi élmények - Aqua Manó Party Vízi Játékok: kígyók és siklók összecsapása, víz alatti ügyességi és gyorsasági feladatok. Szaunaszeánsz Szaunaprogramok a Hotel Lyciumban. Eötvös Kupa Nemzetközi Röplabdatorna megnyitó rendezvénye Az Eötvös Kupa Kelet-Európa legnagyobb utánpótlás versenye.Eddig 5 földrész 51 országából vettek rajta részt országos válogatottak, egyesületi, iskolai csapatok, strandröplabda párok.2019-ben a 23. tornát rendezzük. Idesüss a Figurásra! – Kapunyitó a Vojtinában A nyári szünet után a játékra, muzsikára és mulatságra kiéhezett publikumot várja a társulat a Nagytemplom mögötti Emlékkertbe! Hiszen 2019. augusztus 25-én (vasárnap) 10.00 órától újra nyitják a Bábosház kapuját! 3x3 World Tour Debrecen Masters Kossuth tér Nyelvcsere klub Szeretne egy nyelvet elsajátítani és cserébe egy másik nyelven tanítani? Akkor itt a helye a Méliusz Könyvtár Idegen Nyelvi Részlegének Nyelvcsere klubjában.

Ossza meg