City Taxi

Hőmérséklet

A City Taxi Debrecen 1989 óta áll a debreceni utazóközönség szolgálatában mint megbízható útitárs. Gépjárműparkja több mint 100 autót számlál.

A City Taxi Debrecen célja megőrizni utasaik bizalmát, alkalmazkodva a gyorsuló világ tempójához. Fontos számára a gyors és precíz ügyfélkapcsolat, így 24 órás diszpécserszolgálattal áll ügyfelei rendelkezésére. 2014 augusztusától egy ingyenes mobil alkalmazást is használhatnak az ügyfelek, annak érdekében, hogy minél könnyebben és egyszerűbben rendelhessenek taxit.

A legszélesebb körű lakossági igényeket felmérve rendelkeznek nagy, kényelmes, klimatizált gépjárművekkel éppúgy, mint a nagyobb csomagok szállítására megfelelő kombi gépkocsikkal.

Szolgáltatásaik körébe tartozik a bevásárlás, 6+1 fős gépkocsi, dohányzó/nem dohányzó gépkocsi rendelése éppúgy, mint kisállat szállítása.

Rendeléseiket utasaik telefonon, online, vagy mobiltelefonjuk segítségével is intézhetik. A diszpécserszolgálat elérhető a hét bármely napján 0-24 óráig, hétvégén, ünnepnapon is.

Tel.: +36 52 555-555

E-mail: info@citytaxidebrecen.hu

Web: www.citytaxidebrecen.hu

City taxi
City taxi
City taxi
City taxi

Ossza meg