Menetrend szerinti járatok

Hőmérséklet

A Lufthansa és a Wizz Air menetrend szerinti járataival Európa több nagyvárosából elérhető Debrecen. A Lufthansa heti 3 alkalommal repüli a Debrecen és München útvonalat, míg a Wizz Air légitársaság gépeivel Londonba, Eindhovenbe, Milánóba, Malmöbe, Párizsba, Tel-Avivba,és Moszkvába juthatunk el közvetlenül Debrecenből.

A Wizz Air és a Lufthansa menetrend szerinti járatai Debrecenből:

London-Luton heti tízszer, a hét minden napján jegyrendelés
Eindhoven heti kétszer, kedden, és szombaton jegyrendelés
Milánó-Bergamo heti kétszer, szerdán és vasárnap jegyrendelés
Párizs-Beauvais heti kétszer, hétfőn és pénteken jegyrendelés
Malmö heti kétszer, hétfőn és pénteken jegyrendelés
Tel-Aviv heti 2-szer, szerdán és vasárnap jegyrendelés
München (Lufthansa) heti háromszor, hétfőn, szerdán, pénteken

jegyrendelés

Moszkva                                                                                                         heti kétszer hétfőn és pénteken 

A Lufthansa új Debrecen-München járata kedvező piaci fogadtatásra talált, ezért a légitársaság úgy döntött, hogy a járatot a 2016/17-es téli menetrendjében is szerepelteti. A járat új időpontban közlekedik München és Debrecen között, mely a Münchenben átszálló utasoknak, valamint a Németországon belüli, az európai, illetve az interkontinentális járatokra is kedvezőbb átszállási lehetőséget biztosít.

A bajor fővárosból a jelenlegi 7:30 helyett 11:00 órakor száll fel az útvonalon közlekedő Bombardier CRJ 900-as gép, majd 12:35-kor landol a cívisvárosban, ahonnan 13:15-kor indul vissza és 14:55-kor landol Münchenben. A járat továbbra is a hét három napján, hétfőn, szerdán és pénteken közlekedik majd.

Web: http://www.debrecenairport.com

Wizz air
Wizz air
Wizz air
lufi

Ossza meg