Családi kirándulás

Hőmérséklet

A legjobb helyre utazik, ha a család minden tagja számára kellemes élményt akar szerezni. Itt nagyszülő, szülő, kisgyerek és tinédzser is jól érzi magát.

Bemutatjuk azokat a lehetőségeket, intézményeket, szolgáltatásokat, amelyek feledhetetlenné tesznek egy debreceni vakációt.

Kapcsolódó tartalom

Small World interaktív galéria Kalózsziget, mesebeli lények, tündérbirodalom. Csak néhány a különleges, tematikus játékkiállítás látnivalói közül. Kerekerdő élménypark A Kerekerdő élménypark a Zsuzsi Erdei Vasút vonalán, Csereerdő megállónál, festői erdei környezetben található. A mesevilág közel 30 ezer négyzetméternyi területen kínál fedett és szabadtéri programokat valamennyi korosztály számára. Nagyerdei Kultúrpark állat- és növénykertje Itt található az ország első vidéki állat- és növénykertje, melyet 1958-ban alapítottak. A kicsiket vidámpark is várja, amit egy kisvasút köt össze az állatkerttel. A vonatból megcsodálhatjuk a dámszarvasokat és a tevéket, de akár szurkolhatunk a dodzsemezőknek is. Agóra Tudományos Élményközpont Az Agóra Tudományos Élményközpont mindennapi életünk csodáit magyarázza meg, mindenki számára közérthetően és élményszerűen. 2017.04.04 Kedd Galagonya zenebölcsi interaktív foglalkozás Ködszínház Kihagyhatatlan vízivarázslat, látványos fények és formák a Ködszínházban. Medgyessy sétány A Nagyerdő múzsák lakta vidék a poétáknak, s temérdek izgalmas kutatási témával szolgál a tudósok számára is. Zsuzsi Erdei Kisvasút A várost körbeölelő Erdőspusztákat legstílusosabban Debrecen legidősebb hölgyével, a Zsuzsi névre keresztelt gőzmozdonnyal – illetve az ugyenezt a nevet viselő kisvasúttal – érdemes felfedezni. A több mint 130 éves Zsuzsi az ország legrégebbi keskeny nyomközű kisvasútja. Városnéző kisvonat Folytassa a város felfedezését a belvárosból kényelmesen a főutca sétálóövezetéből induló kisvonattal! Szeged Utcai Szabadidőközpont A Debrecen kertvárosi övezetében található, kellemes és szép környezetben lévő horgásztó a város lakossága számára közkedvelt kikapcsolódási úti cél. Vojtina Bábszínház A miniatűr mesebirodalom színes világa, időszakos kiállításai, népmeséket és meseklasszikusokat feldolgozó, tanulságos előadásai, valamint szórakoztató családi programjai az élet nagy kérdéseire adnak választ a kisgyermekeknek.

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Ossza meg