Állatok hete

Hőmérséklet

Az Állatok Világnapja alkalmából az Állatok Hetén október 1-től 7-ig tematikus foglalkozásokkal, állatbemutatókkal és kedvezményekkel várják a gyerekeket. Tematikus foglalkozásokon zoopedagógus és állatgondozók segítségével az óvódások és általános iskolások megismerkedhetnek a felelős állattartás alapjaival, a hobbiállattartás szépségeivel és kihívásaival.

Az interaktív zoopedagógiai foglalkozások remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy testközelből figyelhessék meg az állatvilág csodáit. Továbbá közreműködő partnerek is gazdag programkínálattal várják a kicsiket. Az Állatok Hetén minden nap lesz lehetőség az állatokkal való közvetlen találkozásra az Állatbemutatókon.

A jeles nap alkalmából október 1-től 5-ig az óvodai és általános iskolai csoportok a 600Ft/fő kedvezményes állatkerti belépő megváltásával díjtalanul vehetnek részt a programokon, valamint 10 fő után egy kísérő ingyenesen, a további kísérők csoportos jegyáron látogathatják az Állatkertet.

Október 6-án és 7-én, szombaton és vasárnap nyitva lesz a Vidámpark. Továbbá mesezenekar és kézműves foglalkozások is gazdagítják a családoknak szóló programot!

4032 Debrecen
Ady Endre út 1.
Esemény info
2018.10.01 9:00 - 2018.10.07 17:00
Nagyerdei Kultúrpark
Kapcsolat
+36 52 310-065

Ossza meg