Angyalliget - nyitott Városháza

Hőmérséklet

Az Angyalliget felé vezető utat a Városháza előtt álló két „édes házikó” mutatja, a Debreceni Mézeskalács Háza és a Debreceni Cukrászok Háza. Belépve az udvarra az Angyalliget Alapítvány autista fiataljainak keze munkáját dicsérő angyalok fogadnak. Idén a Galiba Gyermekfesztivál csoportjainak kiskarácsonyfái mellé Debrecen településrészeinek nagykarácsonyfái is beköltöznek az udvarba.

A várakozás napjaiban az adventi kalendárium segít eligazodni, és itt láthatjuk „Debrecen Szívét”, a mézeskalácsszívekből formált óriási mézeskalácsszívet, melyet a debreceni mézeskalácsosság történetében fontos szerepet játszó Radics család ajánlott fel.

KÜLDJ EGY ANGYALT!

az Angyalliget Alapítvány és a Főnix Rendezvényszervező Kft. közös felhívása Az udvarban nemezből, textilből, csuhéból, fűzvesszőből készült angyalkar várja a látogatókat. Aki indíttatást érez arra, hogy saját alkotást/alkotásokat készítsen, november 28-ig eljuttathatja a Kölcsey Központba. Kérjük, hogy készítőként nevét és elérhetőségét is csatolja, hogy hálánkat kifejezhessük.

További információ: www.fonixinfo.hu, lorincz.zsuzsa@fonixinfo.hu, 06/70 933-9918

DECEMBER 1. SZOMBAT

15.00 Kalendáriumavató a galibás kiscsoportokkal

16.00 Hány méter a szeretet? — Kalácsos délután

A debreceni cukrászok összefogásával készült el tavaly Debrecen bejglije. A Debreceni Cukrászok Házában idén is kínálják a közkedvelt bejglit, a 201 éves születésnapot pedig 201 méter foszlós kalács kínálásával ünneplik. A kalácskoszorúk készítésébe becsatlakozott a Gara, az Ibolya, a Kisvirág, a Mandula, a Mignon és a Szőke cukrászda.

Vasárnaponként az Angyalliget a gyertyagyújtás felvonulásainak induló állomása.

4024 Debrecen
Piac utca 20.
Esemény info
2018.12.01 16:00 - 2018.12.23 20:00
Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg