Apey / Hangácsi Márton Akusztikus Est a Víztoronykertben

Hőmérséklet

Áron András ’Apey’ neve valószínűleg kevesek számára cseng ismeretlenül. Olyan zenekari formációkból ismerhetjük már, mint az Apey & the Pea, Trillion, Grand Mexican Warlock vagy az egykori Neck Sprain.

Áron Andris "Apey"

Ezen az estén az Apey & the Pea hangzására jellemző erőteljes, „gonosz” riffekkel szemben a lágyabb dallamok dominálnak, a kifejező szövegek mellett minden egyes dalnak saját története van. Második albuma, a Feathers, Black Flowers 2010-es megjelenése óta a „líraibb én” kicsit háttérbe szorult, legalábbis valamelyest elvonult a nyilvánosság elől, ám semmi kétség nem fér hozzá, hogy érdemes volt várni a visszatérésre: Apey 2016-ban mutatta be új lemezét, a Foxes-t. Az albumon tizenegy dal kapott helyet, melyeket Andris személyes érzései, problémái ihlettek, és egytől egyig őszinték és igazak. 2017-ben harmadik szóló nagylemeze a ’STRANGER’ látott napvilágot. Az album 11 számot foglal össze egy hosszú történetté, mely Andris elmondása szerint gyermekkorát és a személyiségének kialakulását meséli el. Ez egy kifejezetten pozitív atmoszférájú, boldogabb köntösbe tekert album.

Hangácsi Márton

Hangácsi Márton régi motoros a magányos utcazene műfajában, de 2013-ban határozta el végleg, hogy megannyi formáció és alakulat után szólistaként folytatja útját. Célja egy olyan produkció létrehozása volt, melyben nemcsak egyedül énekel és gitározik, hanem sok méteres pedálsorával egy személyként veszi fel a versenyt bármilyen többszemélyes formációval. Különleges orgánumával, dallamos gitárjátékával és a pedálok, főként a looper jótékony használatával olyan őszinte, igényes, egyedi előadásmódot alakított ki, mely kimagasló az utcazenészek világában. Dalait játszotta már a Petőfi rádió, fellépett az A38-on, valamint szerepelt a Petőfi TV-ben és az MR2 akusztik műsorában. Menetrend Kapunyitás: 19:00 Hangácsi Márton 19:30- 20:40 Apey: 20:50- 22:00

4032 Debrecen
Pallagi út 7.
Esemény info
2018.06.09 19:00 - 22:30
Nagyerdei Víztorony
Kapcsolat
+36 30 199 2587

Ossza meg