Bábszínházi világnap

Hőmérséklet

Bábszínházak, független társulatok, oktatási intézmények és szakmai szervezetek március 21-én ünneplik a bábszínházi világnapot. 2019-ben a bábosok immár hatodik alkalommal, szokatlan körülmények között mutatják be a műfaj sokszínűségét.

Boldog képek

színháztermi előadás

Mesénk egy faluról szól, ahová, ha betérünk, mosolygós emberek néznek ránk. Egy faluról, aminek még a neve is Boldog! Ne keressétek idegen országok térképein, hiszen a Mátra alján található, Magyarországon. Gyertek velünk Boldogra, a boldogság titkát keresni!

10.00 és 14.00 órától az előadásra érkező közönséget

boldogságos meglepetésekkel várjuk!

 

18.00 órától rendhagyó előadást tartunk a felnőtt közönség számára,

melyre a belépőjegyek ára kedvezményesen 200 Ft/fő!

(Ajánlott az előadásra jegyet foglalni online honlapunkon

vagy az 52/418-160 –as telefonszámon!)


Az előadást követően egy pohár ital mellett beszélgetünk többek között arról, hogy kinek mit jelent a boldogság! Erről faggathatjuk Nagy Tamás pszichológust, Áfra János költőt és Dr. Bálint Péter mesekutatót.

 

A kíváncsi nézők 17.00 órától beleshetnek kulisszáink mögé!

A kulisszajárásra a belépőjegyek ára szintén 200 Ft/fő.
A program regisztrációhoz kötött!

(Jelentkezni az 52/418-160 –as telefonszámon, személyesen a színházban vagy a szervezes@vojtinababszinhaz.hu e-mail címen lehet.)

4026 Debrecen
Kálvin tér 13.
Esemény info
2019.03.21 10:00 - 20:00
Vojtina Bábszínház
Kapcsolat
+36 52 418-160

Érdemes még megnézni

2020.01.30 Csütörtök A Pál utcai fiúk Molnár nemzetközileg is elismert regénye számos színpadi és filmes adaptációt ihletett, és minden formájában sikert aratott. A zenés verzió ötlete a 2005-ös A Nagy Könyv című műsor után született. Geszti Péter megkereste Dés Lászlót és Grecsó Krisztiánt. A szöveghez felhasználták Török Sándor átdolgozásának néhány elemét is. Az ősbemutatóra Radnóti Zsuzsa és Horváth Csaba közreműködésével a Vígszínházban került sor 2016-ban Marton László rendezésében, ahol egyébként annak idején Molnár Ferenc háziszerzőként működött. A zenei felvételből nagysikerű CD-t készítettek. A darabot azóta is telt házzal játsszák, valamint több vidéki színház is műsorára tűzte. 2020.01.31 Péntek A Pál utcai fiúk Molnár nemzetközileg is elismert regénye számos színpadi és filmes adaptációt ihletett, és minden formájában sikert aratott. A zenés verzió ötlete a 2005-ös A Nagy Könyv című műsor után született. Geszti Péter megkereste Dés Lászlót és Grecsó Krisztiánt. A szöveghez felhasználták Török Sándor átdolgozásának néhány elemét is. Az ősbemutatóra Radnóti Zsuzsa és Horváth Csaba közreműködésével a Vígszínházban került sor 2016-ban Marton László rendezésében, ahol egyébként annak idején Molnár Ferenc háziszerzőként működött. A zenei felvételből nagysikerű CD-t készítettek. A darabot azóta is telt házzal játsszák, valamint több vidéki színház is műsorára tűzte. 2020.08.15 Szombat - 2020.08.22 Szombat Debreceni Virágkarnevál A Debreceni Virágkarnevál Debrecen legismertebb, Magyarország egyik legnagyobb rendezvénye, amely az utóbbi években egy teljes hetet felölelő rendezvénysorozattá nőtte ki magát. A négy évtized alatt országos és nemzetközi viszonylatban is elismertté vált. 2009-ben a Speciális Fesztiválok kategóriájában kiváló fesztivál minősítést kapott. Ez az ünnep városunk legnépszerűbb turisztikai eseménye ahová a világ majdnem minden tájáról érkeznek fellépők és látogatók is.  

Ossza meg