Balázs Elemér Trio koncert

Hőmérséklet

2019. január 31-én 19:00 órai kezdéssel nyitja meg a SIKK KLUB idei program sorozatát, BALÁZS ELEMÉR - dob NORBERT MARIUS -bőgő /New York/ BALÁZS JÓZSEF - piano triójával.

Régi barátság köti össze a Balázs testvéreket és Norbert Mariust. Amerikában is felléptek már együtt több jazzklubban nagy sikerrel. Saját szerzemények és híres sztenderdek váltva szólalnak meg az est folyamán. Norbert Marius a Bartók Béla Jazz Konzervatórium elvégzése után Kölnben tanult, majd a Berklee College of Musicban diplomázott 1987-ben. Miután 1988-ban New Yorkba költözött, számos neves formációban játszott, mint a the Fifth Dimension, a Melba Moore, a Screaming Headless Torsos például.

Amerikában, Európában és Japánban turnézott sokat. Norbert a bőgőzés mellett zenét szerez és számos zenei kiadvány producere is. Balázs Elemér nemzetközileg is magasan jegyzett és a magyar közönség körében méltán legnépszerűbb dobos. Öccse József zongoristaként húzóembere bátyja több formációjának,és saját zenekarával is elismerésnek örvend.

A koncert a Sikk klub és a debreceni Jazzbarátok Köre közös szervezésében a Sugalló Kulturális Egyesület támogatásával valósul meg.

Jegyek elővételben, SMS formájában foglalhatók név és darabszám megadásával.

Telefonszám: 06-70/315-4104.

4029 Debrecen
Domb utca 1.
Esemény info
2019.01.31 19:00 - 22:00
Jazzbarátok köre
Kapcsolat
+36 70 315-4104

Érdemes még megnézni

2019.12.11 Szerda Budapest Bár Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság – muzsika! A Budapest Bár koncertjei mindenképpen az élet emlékezetes, “apró” örömei közé tartoznak – olyan események, amikre érdemes izgalommal várakozni, amikért érdemes élni. Mi a boldogság receptje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák. Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel! 2019. december 11-én a Kölcsey Központban a kitűnő zenekar lép fel Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Ferenczi György, Keleti András és Mező Misi. 2019.12.13 Péntek Ivan & The Parazol koncert, vendég: Tátrai Tibor Az Ivan & The Parazol és Tátrai Tibor december 13-án a debreceni Roncsbár-ban! Support: Marble Mist 2019.12.20 Péntek Mongooz EP Bemutató + Konyha koncert Hamarosan bemutatjuk legújabb kislemezünket, amin tulajdonképpen már évek óta dolgoztunk. Az első albumunk megjelenése után, ezúttal kicsit más, újabb hangzást kerestünk, miközben viszont fontos maradt számunkra, hogy ne veszítsük el az eredeti "mongooz soundot" sem. Jó hírünk van, nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltuk, amit kerestünk és büszkék vagyunk a végeredményre. Most már csak azt reméljük, hogy Ti is ugyanúgy fogjátok szeretni, mint mi. Tehát új dalokat, új "soundot" és szuper vendégelőadókat viszünk magunkkal a koncertre, nektek pedig csak annyi dolgotok van, hogy gyertek el, osztozzatok velünk az örömünkben és az élményben!

Ossza meg