Black Sheep Születésnap &Aperitivo Party

Hőmérséklet

Születésnapi party szeptember 14-én pénteken délután 16 órától a Black Sheep belső udvarán. Úgy gondolták, hogy felturbózzák egy kicsit a születésnapi matinét és hívnak pár menő arcot, hogy teljes legyen az est!

Vendég lesz a háromszoros latte art Magyar és III. világbajnoki helyezett JUHÁSZ EDIT, természetesen gyönyörű kávékat fog majd készíteni Nektek!

Továbbá vendég lesz NAGY ZOLTÁN, aki italaival emeli az est fényét! Zoli barátunk, a Budapesti Boutiq’Bar tulajdonosa, ha nem tudnátok a Boutiq’Bar-t 2012-ben beválasztották a világ top 50 bárja közé. Zoli és csapata Aperitivo bárral fognak készülni! Ha kóstoltátok már a 2in1 kávés sörünket, akkor tudjátok, hogy a miskolci ZIPS BREWHOUSE az egyik legspécibb söröket készítő csapat az országban. Meghívásunkat elfogadva a teraszunkon fognak csapolni a srácok!

Hogy ne maradjatok éhesek készülünk egy kis BBQ gasztronómiával is!

Zene: DJ LIONEL

Kinti kávés standunknál elkészíthetitek majd saját kávétokat, vagy megkóstolhatjátok az idei barista világbajnokság első pár helyezettjének verseny kávéit egyenesen Görögországból a THE UNDERDOG pörkölőtől!

4024 Debrecen
Csapó utca 23.
Esemény info
2018.09.14 16:00 - 23:55
Black Sheep
Kapcsolat
+36 52 872 404

Ossza meg