Budapest Bár

Hőmérséklet

Az életedben vannak dolgok, amikre érdemes izgalommal várakozni, amiknek lehet örülni, amikért érdemes élni. Ilyen események a Budapest Bár-koncertek: mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság - muzsika!

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között, és kiszakít a mindennapokból.
Örömzene nyitott füleknek!
A Budapest Bár zenekar:
Farkas Róbert – hegedű, gitár, Farkas Mihály – cimbalom, Ökrös Károly – harmonika, zongora, Farkas Richárd – bőgő, Kisvári Ferenc – dob
Énekesek:
Behumi Dóri, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Lovasi András és Szűcs Krisztián
4032 Debrecen
Nagyerdei Park 1.
Esemény info
2019.08.17 20:30 - 22:00
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg