Bűvész kiállítás és show a Fórumban

Hőmérséklet

A bűvészet misztikusnak vélt világába lehet betekintést nyerni május 4-19-ig a Fórum Debrecenben. Lelepleznek jó néhány trükköt is. Megnézheted a fej a tálcán, a lebegő asztal vagy az önműködő sakkozógép titkát. De Robert Houdin csodálatos narancsfájának illúzióját vagy a bor vízzé változtatását is kiderítitek.

Izgalmasnak ígérkezik tehát ezen kiállításu is, amely remek alkalmat adhat arra, hogy a gyerekek játszva fejleszthessék tudásukat. Május 5-én a gyerekek is izgalmas bűvészprodukció részesei lehetnek. Sőt, aki szeretne bűvésztrükkökkel is gazdagabb lenni, azok számára Habók János bűvész látványos, ámde egyszerű trükköket is fog tanítani. Legyen az kártyatrükk vagy pénzérme trükk, mindig csak a kezét figyelje mindenki a bűvésznek!

Május 5-én 17 órától Badár Tamás lép fel a színpadon, és varázsol el bűvésztudásával mindenkit.

Május 12-én pedig Hajnóczy Soma bűvész világbajnok izgalmas műsora tekinthető majd meg.

Ezen kívül május 4-19-ig egy nyereményjátékkal is készülnek, melynek fődíja egy Londoni családi hétvége 300.000Ft értékben, a Harry Potter filmek eredeti díszletét és tárgyait bemutató Harry Potter stúdiótúrával kiegészítve. 10.000Ft feletti vásárlás esetén bárkinek esélye lehet megnyerni a fődíjat. Sőt, ajándék Fórum logós magyar kártya paklit adnak mindenkinek aki részt vesz a nyereményjátékban. Várnak minden kedves kis mágust vagy bűvészet iránt érdeklődőt május 4-19-ig a Fórum Debrecenbe. A programváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

4029 Debrecen
Csapó u. 30.
Esemény info
2018.05.04 - 2018.05.19
Fórum Debrecen
Kapcsolat
+36-52 598-805

Ossza meg