Campus Fesztivál

Hőmérséklet

Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei rendezvénye több mint 200 programmal nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A nyári hőség sem lassítja le a bulit, sőt. Óriási tömeg, felpörgött fiatalok veszik birtokba a fesztivált minden évben júniusban.

A 80 000 látogatót is meghaladó rendezvényen az ismert hazai és nemzetközi előadók, együttesek mellett irodalmi és színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, filmvetítések és az ország népszerű humoristái fokozzák a hangulatot. Az Artisjus-díjas fesztiválon olyan neves zenekarok léptek fel eddig, mint a 2014-ben 25 éves jubileumát ünneplő debreceni Tankcsapda, a Quimby és a The Carbonfools, de visszatérő vendég a számos díjat és elismerést besöprő Ákos is. A nemzetközi zenei élvonalból többek között olyan hírességek gondoskodtak a parti hangulatról, mint Julia Carpenter, Caro Emerald és a Subways.

A Nagyerdei Stadion környezetében megrendezésre kerülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az „ország egyik legkomfortosabb” fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhíti, de egyedülálló a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított több mint 100 éves Nagyerdei Víztorony is.

Keresd a Debrecen Standot az idei Campus fesztiválon!

Ha két program között feltöltődnél, nézz be a Debrecen standra!

 nyerj magatoknak kalandos városnézést meglepi reggelivel

 készíttesd el az esti party sminked/tetkód for free,

 villants menő debreceni cuccokban!

Lazulj a haverokkal a Debrecen standon! debrecen.hu

Campus
Campus
Campus
Campus
Campus

4032 Debrecen
Pallagi út 7.
Esemény info
2017.07.19 - 2017.07.23
Campus Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat

Ossza meg