Csak Design

Hőmérséklet

A CSAK Design egy fontos mérföldkő a debreceni design-kedvelő közönség és a debreceni dizájnerek életében. Egy olyan összefogás és rendezvénysorozat veszi kezdetét április 22-én, ahol helyi iparművészek és tervezők kapnak bemutatkozásra lehetőséget. Az Európa számos nagyvárosában működő kezdeményezések mintájára most Debrecen is csatlakozik ehhez a progresszív áramlathoz.

A 11-kor kezdődő vásárt ünnepélyes keretek között nyitják meg, majd a hamarosan induló játék résztvevői között a helyszínen értékes utalványokat sorsolnak ki, melyet a rendezvényen használhatnak fel a kedves idelátogatók.
A vásár alatt Ursuslupus műhelyében workshopon lehet részt venni, ahol Orsi az újrahasznosítás izgalmas fortélyait mutatja be.
16-tól a Páran Zenélnek zenekar műsorával kedveskedmek a vendégeiknek.
Az első Dizájner Vásár 11.00-17.00-ig tart április 22-éna Déri Múzeumban, melyre a belépés ingyenes.
Egy remek alkalom a beszélgetésre, az anyák napi, ballagói, évvégi ajándékok beszerzésére.

CSAK Design, mert valódi, igényes, minőségi, egyedi, tervezői darabokkal találkozhatsz.
CSAK Design, mert ez Debrecené, a debreceni dizájnerektől.
CSAK Design, mert egy helyen találkozhatsz tervezőkkel, művészekkel.

4026 Debrecen
Déri tér 1.
Esemény info
2018.04.22 10:00 - 17:00
Déri Múzeum
Kapcsolat
+36 52/ 322-207

Érdemes még megnézni

2020.01.30 Csütörtök A Pál utcai fiúk Molnár nemzetközileg is elismert regénye számos színpadi és filmes adaptációt ihletett, és minden formájában sikert aratott. A zenés verzió ötlete a 2005-ös A Nagy Könyv című műsor után született. Geszti Péter megkereste Dés Lászlót és Grecsó Krisztiánt. A szöveghez felhasználták Török Sándor átdolgozásának néhány elemét is. Az ősbemutatóra Radnóti Zsuzsa és Horváth Csaba közreműködésével a Vígszínházban került sor 2016-ban Marton László rendezésében, ahol egyébként annak idején Molnár Ferenc háziszerzőként működött. A zenei felvételből nagysikerű CD-t készítettek. A darabot azóta is telt házzal játsszák, valamint több vidéki színház is műsorára tűzte. 2020.05.29 Péntek Beethoven 250. - VI. hangverseny A Kodály Filharmónia Debrecen fogja össze a cívisváros két nagy zenei együttese, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus munkáját, valamint koordinálja a város teljes komolyzenei életét Somogyi-Tóth Dániel igazgató-művészeti vezető irányításával. 2020.11.09 Hétfő - 2020.11.11 Szerda Debreceni Irodalmi Napok A nagy múltú, gazdag hagyományokkal rendelkező, fontos közművelődési funkciót betöltő Debreceni Irodalmi Napok szervezői a bevált formák megőrzése mellett az idén is a programsorozat fesztiváljellegének erősítésére törekednek. Ennek jegyében, akárcsak más nagyrendezvényeink, a Költészeti Fesztivál és az Ünnepi Könyvhét esetében, az élő irodalom megjelenik a megzenésített versek előadása alkalmával, a tudomány és az ismeretterjesztés közegében, valamint az alkotókkal való személyes találkozás formájában. A fő téma a kultusz mibenlétének és hatásának kérdése az irodalomban és általában a kultúrában.

Ossza meg