David Gilmour - Live at Popeii

Hőmérséklet

45 évvel a legendás Pink Floyd Live at Pompeii koncertfilm felvételei után, 2016. júliusában David Gilmour visszatért a római kori amfiteátrumba és a „Rattle That Lock” szólóalbumját népszerűsítő turné keretében 2600 szerencsés rajongó előtt adott két egymást követő estén koncertet. Ezt láthatja most a közönség az Apolló moziban!

Gilmour megőrizte a monumentális Pink Floyd koncertek audio-vizuális performansz jellegét, a koncert során a lézerek és a pirotechnikai trükkök mellett egy hatalmas köríves vászonra kivetítve külön erre az előadásra készített élő videomix színesítette a válogatott dalokból álló koncertet.

A világszínvonalú zenészekből álló „all-star” banda David Gilmour szinte teljes életművét életre keltette a színpadon, köztük olyan Pink Floyd klasszikusokat is, mint a „Wish You Where Here”, a „Shine On Your Crazy Diamond”, a „Comfortably Numb”, vagy a „One of These Days” – ez utóbbi az egyetlen, amely Adrian Maben 1971-es koncertfilmjében is szerepelt. Mindkét estén különleges előadásmódban élvezhette a közönség a „The Great Gig In The Sky” című szerzeményt is a „The Dark Side Of The Moon” albumról, amely nagyon ritkán szerepel Gilmour szólókoncertjein. A koncert a klasszikus Pink Floyd dalok mellett David Gilmour szólóalbumai, a Rattle That Lock és az On An Island legsikeresebb szerzeményeit is felvonultatta.

Előadások: szeptember 19. és szeptember 27. I 19:45 - Kertész Mihály-terem

Jegyek kaphatók online a fonixinfo.jegy.hu oldalon, illetve a Kölcsey Központ jegypénztárában, valamint szeptember 19-től az Apolló mozi jegypénztárában!

4025 Debrecen
Miklós u. 1.
Esemény info
2017.09.19 19:45 - 21:45
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg