Debrecen 2023 Filmklub – Szexmisszió

Hőmérséklet

Európa Kulturális fővárosait 2023-ban Magyarország és az Egyesült Királyság egy-egy városa adja, amelyek így egy éven át az európai kultúra és értékrend nagykövetei lesznek. Mivel az Apolló mozi számára is fontos, hogy Debrecen legyen a kiválasztott magyar város, egy havonta jelentkező filmklubbal szeretnénk hozzájárulni a pályázat sikeréhez.

A filmklub ezúttal a lengyel kult-vígjátékot, a Szexmisszió című filmet mutatja be. A vetítés utáni elemzést és előadást Beretvás Gábor egyetemi oktató tartja. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! A filmet a Soós Imre-teremben mutatjuk be 18 órától!

A vetítésen való részvétel ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. Regisztrációs e-mailt a filmklub@fonixinfo.hu címre kell küldeni. A tárgyrovatba kérjük tüntesd fel: Szexmisszió A sikeres regisztrációt válaszüzenettel is megerősítjük! Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, mondd le regisztrációd a Facebook eseményben a beszélgetés menüpont alatt. Egy e-mail üzenetben be lehet regisztrálni több vendéget is az érkezők létszámának feltüntetésével!

4025 Debrecen
Miklós u. 1.
Esemény info
2018.02.23 18:00 - 21:00
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg