Debrecen Airport Run 2018

Hőmérséklet

A II. Wizz Air Debrecen Airport Run kifutópálya futást a Debreceni Nemzetközi Repülőtér szervezi meg együttműködő partnerével, az Új Nemzedékkel 2018. április 22-én, vasárnap.

A szervezőkkel együttműködő Partnerek, Támogatók is arra törekednek, hogy minél magasabb színvonalú hagyományteremtő esemény valósuljon meg. A versenyt a szervezők a profi futók mellett minden kikapcsolódni, felfrissülni, mozogni vagyónak ajánlják. Minden vendég részesülhet abból a érzésből, hogy milyen a Debreceni Repülőtér belső területein mozogni és eltölteni egy fantasztikus napot ott, ahol máskor azt a repülőgépek járnak. A futás mellett kísérőprogrammal is készülnek a rendezők és együttműködő partnereik, ebből kifolyólag kortól és érdeklődéstől függetlenül mindenki megtalálhatja a helyét. Vegyél Te is részt Magyarország egyik legmenőbb sporteseményén.

A II. Wizz Air Debrecen Airport Run célja, hogy a szervezők egy olyan minőségi futóeseményt hozzanak el Nektek, amely kiváló kikapcsolódást és egyben versenyt is jelent minden rajthoz álló számára. Szeretnénk az indulók figyelmét felhívni a tevékeny és egészséges életmódra, kiemelve azt, hogy egy futás izgalmakkal teli időtöltés is lehet, főleg április 22-én, amikor ezt a nevezők a Debreceni Repülőtér kifutópályáján tehetik meg.

Fuss Te is velünk egy jót a repülőtéren!

Most Tiéd a pálya!

4030 Debrecen
Mikepércsi út 0493/64 hrsz.
Esemény info
2018.04.22
Debreceni Nemzetközi Repülőtér
Kapcsolat
+36 30 242 7351

Ossza meg