Debrecen Drive

Hőmérséklet

2019. május 25-26-án debütál a Debrecen Drive -Minden, ami gurul- elnevezésű autó- és járműipari seregszemle a debreceni Nagyerdőn. Több mint 50 000 m2-en, több mint 500 különböző jármű.

A járműipar múltja, jelene és jövője egy helyen

A hiánypótló rendezvény az Autókiállítás alapgondolatát tovább bővítve született meg. A Debrecen Drive egy olyan rendezvény, ami egyszerre a szakmáé és a közönségé, kicsiké és nagyoké, nőké és férfiaké egyaránt; egyaránt szól autórajongóknak, laikusoknak, a zöldebb megoldás kedvelőinek, az oldtimer-ek szerelmeseinek és a legmodernebb csúcsmodellek után érdeklődőknek. Egy rendezvény, ahol nem kizárólag személyautók kapnak főszerepet. A járműipar és az egész közlekedési szektor szereplői megmutathatják magukat.

Járműkavalkád a Nagyerdőn

Célja, hogy felvonultasson szinte minden közlekedési eszközt. Találkozhatunk majd, új haszonjárművekkel, új autókkal, sportautókkal, oldtimer-ekkel, sport- és túramotorokkal, tűzoltó-, mentő- és rendőrautókkal, bigfoot-okkal, katonai járművekkel, erő- és munkagépekkel, kamionokkal, kerékpárokkal és elektromos kisjárművekkel is. A kísérő rendezvények az egész család szórakoztatásról gondoskodnak: gyereknapi műsorok, interaktív programok, látványos bemutatók, extrémshowk, versenyek, nyereményjátékok, szimulátorok, közérdekű és szakmai előadások várják a vendégeket.

A szakma találkozója

A Debrecen Drive szakmai kiállítói közé várják a járműszektor szereplőit és az ahhoz kapcsolódó területek képviselőit, mint új haszonjármű és személyautó értékesítők, pénzügyi szolgáltatók, biztosító társaságok, alkatrész gyártók és beszállítók, kiegészítő kellék forgalmazók.

A legnagyobb nyárindító közösségi debreceni eseményre, többtízezres látogatói létszám várható.

Elindult a jelentkezés! A szervezők várják a szakmai kiállítók jelentkezését az kapcsolat@debrecendrive.hu címen.

4032 Debrecen
Nagyerdei park 12.
Esemény info
2019.05.25 9:00 - 2019.05.26 18:00
Debrecen Drive
Kapcsolat

Ossza meg