DebTech: Tech 'N 'Roll

Hőmérséklet

Szoktál zenét hallgatni? Vagy meetupokra, szórakozóhelyekre, közösségi eseményekre járni? Persze, hogy igen, hiszen ember vagy, társas lény, ez hozzátartozik az életedhez. És észrevetted, hogy az elmúlt években milyen internetes applikációk, újítások és innovációk jelentek meg a szórakoztató-és zeneiparban. Akár felhasználó vagy, akár szellemi foglalkozású szerző, akár szerző, biztos hogy egyre több olyan kütyüt és programot használsz majd akarva vagy akaratlanul, ami változást hoz. És mivel Magyarország egy fesztiválnagyhatalom, értelemszerűen sok startup ezen a területen kezdett el tevékenykedni. Az INPUT program portfóliójában három olyan startup is van, akik igazi rock and rollerek módjára ezt a területet fogják hamarosan forradalmasítani. Mi pedig bemutatjuk őket nektek.

Program:

A győri Torrent Detective a szerzői jogok "guardianja", nem mellesleg a Hiventures egyik legfrisebb befektetése. A

TicketNinja az események szervezőinek készítettek egy event-support programot.

A harmadik startup bemutatkozása pedig egy hóhérakasztással is felér majd: a DebTech meetup oszlopa és szervezője , Kovács László és csapata mutatkozik be egy új zeneipari platformmal.

A bemutatkozás után pedig egy round-table beszélgetés lesz Reszegi László ( Debrecen 2023 - Európa Kulturális Fővárosa /pályázó/ , Tankcsapda Crew) moderálásával a zeneipar helyzetéről, változásairól.

És persze lesz networking, jelen esetben zenés-táncos formában.

Come On!

4032 Debrecen
Pallagi út 7.
Esemény info
2018.04.09 18:00 - 21:00
Nagyerdei Víztorony
Kapcsolat
+36 30 199 2587

Ossza meg