Forest Bump! Erdei Karnevál w/ Jaffa Surfa

Hőmérséklet

Debrecen legnagyobb openair elektronikus karneválja.

Számba DiNagyerdő!

A karnevál megtartása az ókorba nyúlik vissza. Az ókori görögök minden tavasszal ünnepséget rendeztek a bor istene, Dionüszosz tiszteletére. Egy héten át tartó evés-ivás, mulatozás, zene és a mámor ünnepe lett ez a nap. Ezt a szép szokást mi is folytatjuk, de nem is akárhogyan. A júniusi Forest Bump után bátran állíthatjuk, hogy helye van a minőségi OPEN AIR buliknak kicsiny városunkban. Nagyon örülünk, hogy megannyi sok jó arc gyűlt össze és együtt bólogattunk hajnal 2-ig.

A vadregényes Nagyerdei Víztorony ismét tökéletes helyszínt biztosít arra, hogy együtt vigadjunk augusztus 11.-én szombaton. A magával ragadó kis kertben minden együtt van, ami egy igazán jó, nyári, nappali eseményhez kell. Lehet itt mezítláb táncolni, finomakat enni, chillelni, jókat borozni, és persze kellemes zenékre fütyörészni.

Az este folyamán Jaffa Surfát köszönthetjük köreinkben. Egy kézen meg lehet számolni azt a pár hazai producert, akit ténylegesen jegyeznek nemzetközi viszonylatban is, talán nem lövünk le nagy poént, ha azt mondjuk, ő köztük van.Olyan nevek előtt és után játszott, mint Martin Buttrich, Josh Wink vagy Steve Lawler. Nem is oylan sokára pedig Luciano előtt is közreműködik a OneDay Electronic Fest-en Az All Inn, Tape Hiss, Banoffee Pies vagy az Eating Records csak néhány példa azokra a labelekre, amelyekkel kapcsolatban gyakran emlegetik a nevét. Bárhol teszik le az embert, mindig működik a kémia; zseniális mixtechnika, óriási lemezpark és a cipője is mindig nagyon tiszta. :)

Gyertek el, legyetek részesei a határtalan napnak! Élvezzük ki együtt a nyár utolsó hónapját. A háromkor induló mulatságra bátran hozzátok magatokkal a családot, a helyszín gyermek és kutya barát.

ForestBump

4032 Debrecen
Pallagi út 7.
Esemény info
2018.08.11 15:00 - 2018.08.12 2:00
Nagyerdei Víztorony
Kapcsolat
+36 30 171-8997

Ossza meg