Fotómaraton középiskolásoknak

Hőmérséklet

Fogd a géped vagy a mobilod és indulj neki Debrecen magasságainak! Készíts érdekes felvételeket fentről, nézz le a városra és mutasd meg úgy, ahogy még nem láttuk! Van rá 3 helyszíned és 4 órád.

A MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ nevében Mélyáramok című kiállításunkhoz kapcsolódva egynapos programot hirdetünk középiskolásoknak fényképek készítésére Debrecen három magaslati pontjáról. A fotómaraton junior időpontja: 2019. december 20. A képeket a MODEM-ben a helyszínen zsűrizzük, sőt az eredményhirdetést és a díjátadót is még aznap megtartjuk. A képek elkészítésére összesen 4 óra áll rendelkezésre, ez alatt kötelező legalább egy magas pontra feljutni és a látványt vagy pillanatot fotóval megörökíteni. A három pontos helyszínt és a további tudnivalókat az indulásnál ismertetjük. A képek folyamatosan feltölthetők a helyszínen erre biztosított gépeken vagy a fotomaraton@modemart.hu címen. Az eredményhirdetésre (és az azt megelőző tárlatvezetésre) várunk minden résztvevőt és érdeklődőt vissza!

Gyülekezés és eligazítás: 11.30 óra, MODEMEredményhirdetés: 18.00 óra
Zsűri: Somosi Rita, Süli-Zakar Szabolcs, Szalai Kata, Szarka Klára

Fődíj: egy Samsung Galaxy Watch Active okosóra
További díjak: értékes technikai eszközök és kulturális termékek

Ha egy iskolai osztályból többen is neveznek, az adott osztály automatikusan meghívást kap egy művészeti foglalkozásra a Mélyáramok című kiállításra 2020. január 2. és március 15. között.

Jelentkezés: a fotomaraton@modemart.hu címen 2019. december 19-én 24 óráig

A részvétel ingyenes

4026 Debrecen
Baltazár Dezső tér 1-3.
Esemény info
2019.12.20 11:30 - 19:00
MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ
Kapcsolat
+36 52 525-010

Ossza meg