Francia rúdugrás

Hőmérséklet

A szexuál-parapszichológus guruhoz egy viharos éjjelen két fiatal pár érkezik, hogy rendbe tegyék az omladozó kapcsolatukat. A keresztül-kasul bonyodalmas ötöshöz nemsokára egy vadító hatodik is kapcsolódik, így készen áll a szextett: és ez az együttes nem ismeri a kéziféket.

Egy sodró lendületű, és még fülledtebb erotikájú komédia a párkapcsolatokról, a szex titkos szabadkőműveseiről, és magáról a szexről azoknak, akiknek kevés a Káma Szútra. Egy darab arról, amit még a chatszobában sem mersz megbeszélni, és talán még az is kiderül, hogy milyen küzdősport is az a francia rúdugrás.

Hajítsd el Cosmót, kapcsold ki a pornót, és irány a Nagyerdei Szabadtéri Színpad! Már persze ha meg akarod tudni, hogy mit akar a nő és mit a férfi, ha felszikrázik, vagy épp megszűnni kezd köztük a kémia.

A darab hat emberről szól – férjekről és feleségekről, akik különböző nehézségek és félreértések árán lesznek egymáséi. Emellett beletekintünk házasságok bugyraiba, rácsodálkozunk a pszichológia mindenhatóságára, és még azt kiderítjük, hogy milyen sport is a francia rúdugrás.

„Abban, hogy a nézőtérről folyamatos nevetés kíséri, festi alá a színpadi játékot, oroszlánrésze van a kiváló színészi alakításoknak.” – Turbuly Lilla, 7ora7.hu

Szereplők:

Roskovics Ákos Pál András

Csemegi Kati Kovács Patrícia

Ráth Zsuzsa Herczeg Adrienn

Goldmark Ernő Felhőfi Kiss László

Bíró Gyula Urbán Tibor

Székács Anikó Szabó Vera

A rendező barátja: Róbert Gábor

Díszlet: Fodor Viola

Jelmez: Remete Krisztina

Asszisztens-súgó: Nagy Dóra

Produkciós vezető: Gáspár Anna

Rendező: Mohácsi István

Az előadást 18 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

franciarudugras2
franciarudugras3
franciarudugras4
franciarudugras5
franciarudugras6
franciarudugras7
franciarudugras8jpg

4032 Debrecen
Nagyerdei Park 1.
Esemény info
2018.08.13 20:00 - 22:25
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg