Házassági leckék középhaladóknak

Hőmérséklet

Vígjáték egy részben. A Centrál Színház teltházakat vonzó, forró párkapcsolati komédiája először Debrecenben, a Jászai-díjas Balsai Móni és Stohl András főszereplésével!

Florian Zeller kortárs francia szerző Házassági leckék középhaladóknak című vígjátéka olyan, mint a francia bor: elegáns és könnyed. Persze mint oly sok frivol komédiának, ennek az előadásnak is a hűtlenség a motorja.

Hőseink, Michel és Alice titkos viszonyt folytatnak házastársaik, Laurence és Paul háta mögött. A helyzetet bonyolítja, hogy Paul Michel legjobb barátja. Michel – hogy senki ne sérüljön – „mindenki érdekében” hazudozni kezd. Hazudik élvezettel, hazudik szenvedéllyel, majd hazudik zavartan és kétségbeesve. A hazugság úgy árasztja el az életüket, mint nyitva felejtett csap a lakást. Vajon megússzák?

„Kovács Patrícia Alice-ként… vonzó, ellenállhatatlan, izgalmas, kiismerhetetlen titkokat rejtő nő… Úgy játszanak Stohllal, úgy adogatják egymásnak a magasra ívelő labdákat, és az olykor szédületes poénokat, annyira összeszokottnak tűnnek, mintha egy osztályba jártak volna a színművészetin.” – Bóta Gábor, Népszava

„Puskás Tamás üzembiztos rendezésében Stohl sodró lendülettel öltözik és vetkőzik, igazgatja a nyakkendőjét, s fölszántja a színpadot, ha kell, a hatás pedig rendszerint a frenetikust közelíti.” – László Ferenc, Magyar Narancs

Szereplők:

Michel Stohl András

Alice Kovács Patrícia

Laurence Balsai Móni

Paul Schmied Zoltán

Az előadás hossza (szünet nélkül): 100 perc.

4032 Debrecen
Nagyerdei Park 1.
Esemény info
2018.06.18 20:30 - 22:10
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg