Karneváli Swing - Debrecen Big-Band koncert

Hőmérséklet

Debrecen Big Band tavaly ünnepelte a Kölcsey Központban „10 éve Big Band” jubileumi koncertjével az egy évtizedes munkásságát. Ezen a nagyszabású koncerten felléptek azok a művészek, akik 10 év alatt színpadra léptek a Big Band-del.

5 énekes, 8 hangszeres szólista, 3 tánccsoport és 2 konferanszié és a Debrecen Big Band teltházas produkcióját láthatta és hallhatta a kedves közönség.

Most egy kis ízelítőt kaphatnak a Virágkarnevál nyitórendezvényeként, a „Karneváli Swing” koncerten. Ezen az estén fellép a Debrecen Big Band-del Gájer Bálint a „Swing hercege”, aki a számtalan díja mellett, döntőse volt „A Dal” 2015-ös versenyének. Részt vett, és 2. helyezést ért el a „The Voice Hungary” tehetségkutató versenyen, ahol egy szériában szerepelt, az est másik fellépőjével, Pákai Petrával. Debrecen Big Band tavalyi Virágkarneváli fellépésén, Pákai Petra hangját is megcsodálhatta a debreceni közönség.

A mai esten a Debrecen Big Band vendége lesz még Zsemlye Sándor szaxofon, Tulkán Péter trombita, Gyárfás István gitár, Lutz János basszusgitár és Pataj György zongora.

A műsorban közreműködik a LedDance Hungary csoportja, vezetőjük Dér István.

A műsort konferálja: Fazekas László.

4024 Debrecen
Piac utca
Esemény info
2018.08.17 19:00 - 20:30
Főnix Rendezvényszervező Kft.

Ossza meg