Kék Séta az autista emberekért

Hőmérséklet

Múlt évben, hagyományteremtő szándékkal szervezte meg az autizmusban érintett anyuka, Sipos Zsuzsanna az I. Debreceni KÉK Sétát azzal a szándékkal, hogy a családok érezzék, problémájukkal nincsenek magukra hagyva, merjenek nyitni zárt világukból.

A program fővédnöke: Dr. Papp László, polgármester

Útvonal: Debreceni Ifjúsági Ház – Simonffy u.- Széchenyi u.- Kossuth u.- Burgundia u.- Rákóczi utca- Péterfia u.- Honvéd u.- Bethlen G u. – Baltazár Dezső tér, Kölcsey Központ

Viselj kéket, ismerj meg minket, sétálj velünk!

A rendezvényhez csatlakozott az Anjou Udvari Lovagkör Kardvívó és Önvédelmi Iskola Sportegyesület, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár, a Szupersztár Mazsorett és Tánc Egyesület, a Színpadvilág Tanoda, a DVSC kézilabdacsapata és sok sportban kimagasló példakép.

A sétát követően színes programokkal készülünk. A gyerekeket lufival és ebéddel várjuk. Pogácsát és egyéb apró süteményeket kínálnak a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulói. Barátkozhatunk a Csodakutya Alapítvány és az Aura Segítő Kutya Alapítvány terápiás kutyáival, és lesz arcfestés is!

Bemutatót tart a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Regionális Mentőszervezet, így a gyerekek megismerhetik az autók belső felszereltségét.

13:00-tól a Kölcsey Központ Nagytermében csodálatos dallamok csendülnek fel, előadók, táncosok, művészek lépnek fel. Meglepetéssel készül a Zeneművészeti Egyetem és a MH 5. Bocskai István Lövészdandár Debrecen Helyőrségi Zenekara.

4025 Debrecen
Simonffy utca 21.
Esemény info
2018.04.15 10:00 - 17:30
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg