Fiesta Grande

Hőmérséklet

Az idei nyár megkoronázásaképp a Butiq csapata egy fergeteges SZABADTÉRI LATIN FIESTÁRA invitál a Nagyerdei Víztoronyhoz!

Ha bírod a La Isla Bonitát, libabőrős vagy ha felcsendül egy csipetnyi Despacito, és gyorsabban kezd verni a szíved egy Macarena hallatán, akkor a mellékhatások elkerülése végett erősen javasolt a megjelenés augusztus 31-én péntek este!

A fenti himnuszokon túl további fergeteges latin slágerekkel vár Dj Németi és Dj Tokai!

Sztárvendégünk a Fiesta frontembere CSORDÁS TIBI!!!!!!

A kongáknál: Czyber Joe!!! Gyere és búcsúztassuk együtt a nyarat egy ütős Fiesta Grande bulival!

Kezdés 20.00-kor.

4032 Debrecen
Pallagi út 7.
Esemény info
2018.08.31 20:00 - 2:00
Butiq Debrecen
Kapcsolat

Érdemes még megnézni

2020.03.18 Szerda Hang-Játék-Zene: Zenés mese a Grimm testvérek Félelemkereső meséje nyomán A DE Zeneművészeti Kara az idei tanévben is szeretettel várja ismeretterjesztő élményhangversenyeivel iskolai csoportok jelentkezését egy különleges utazásra a komolyzene világába. "Aki ilyen hős legény, soha nem lesz őrlemény!" - ilyen és hasonló biztatások közepette halad A Félhetetlen című zenés mesejáték főhőse a célja felé 2020.03.28 Szombat Hamupipőke az operában - részletek Rossini operájából Rossini a híres Perrault-mese nyomán – mely a Grimm testvérek gyűjtésének francia változata – 1817-ben írta meg remekművét, a Hamupipőkét, mely egyik legismertebb szerzeménye lett. Történetében Don Magnificónak két lánya van, Clorinda és Tisbe, valamint egy mostohalánya, Angelina, akit Hamupipőkének csúfolnak, mert cselédsorban tartják. Eközben Ramiro herceg menyasszonyt keres, és háztűznézőbe nevelőjét, Alidorót küldi. A koldusnak öltözött Alidoro próbára teszi Magnifico lányait, de csak Hamupipőkénél talál kedvességre. Álruhában a herceg is felkeresi Magnifico házát, ahol azonnal szerelmes lesz Angelinába. Rossini olaszos dallamosságú, eleven ritmikájú muzsikáját félig szcenírozott előadásként élvezhetik a hozzánk érkező gyerekek! 2020.08.13 Csütörtök - 2020.08.16 Vasárnap Debreceni Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál A nagymúltú fesztivál az évek alatt nem csak itthon, hanem nemzetközileg is elismertté vált. A rendezvény, amellett, hogy pezsgő hangulattal és különleges dallamokkal tölti meg a város utcáit, jó szolgálatot tesz nemcsak az európai fúvószene széleskörű népszerűsítése, de a nemzetközi kulturális kapcsolatok, a katonai hivatás megismertetése terén is.

Ossza meg