Magyar Sajtófotó Kiállítás

Hőmérséklet

A 2016. év legjobb magyar sajtófotói a Kölcsey Központban. A magyar sajtófotográfia legrangosabb eseménye az idén is hű tükörképét adja az előző esztendőnek. Siker, kudarc, szenvedély. Győztesek és vesztesek. Kimagasló sportteljesítmények, látványos természetfotók, humoros pillanatok. Mi voltunk a szereplői, a szurkolói, a nyertesei, a vesztesei. Száz és száz fotó, amit érdemes megnézni!

„Gyakran hallani, hogy a sajtófotó kiállításokon többségben vannak a nyomasztó, szomorkás, néha riasztó képek. Az elmúlt évben – szerencsére – a fotográfusok találtak olyan témákat, jelenségeket is, amelyek mögé nézve igazi szépséget, emberséget és – talán nem túlzás – hősiességet mutathattak meg az emberi kapcsolatokban. Az idei kiállítás tehát nem a szenzációkról, hanem sorsokról, emberségről szól…” Szigeti Tamás fotóriporter, a kiállítás rendezője.

4026 Debrecen
Hunyadi u. 1-3.
Esemény info
2017.07.06 9:00 - 2017.07.30 19:00
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Érdemes még megnézni

2017.06.24 Szombat - 2018.01.01 Hétfő Receptorok Kozári Hilda multiszenzorális intervenciója az Antal–Lusztig-gyűjteményben. A Receptorok című kiállítás Kozári Hilda képzőművész és Nagy T. Katalin művészettörténész közös válogatása által különleges, érzékszervi kapcsolatot teremt a gyűjtemény, a kortárs művek és a kiállítás látogatói között. 2017.09.30 Szombat Vizek-ízek-zenék fesztiválja A Művészi Zene Kör második alkalommal rendezni meg hagyományteremtő és értékközvetítő céllal a VÍZ Terápiafesztivált az Újkerti Közösségi Házzal együttműködve. A Vizek-Ízek-Zenék Terápiafesztivál célja a korszerű élet- és egészségfejlesztés tudatosítása, amelyet kiemelten a terápiaértékű víz és egyéb gyógyhatású italok, ételek, valamint zenék - a hétköznapokban is használható, populáris formájú, tanító jellegű és közösségteremtő hatású - felhasználói szintű értékközvetítésével kívánunk megvalósítani. 2018.04.15 Vasárnap - 2018.04.25 Szerda Tavaszi Fesztivál és Tárlat A népszerű Debreceni Tavaszi Fesztivál több mint 25 éves múltra tekint vissza. Összművészeti jellegénél fogva változatos programokkal - zene,színház, kiállítás, film, irodalom - várja bő egy hónapon keresztül a debreceni közönséget. A fesztivállal egy időben zajló Debreceni Tavaszi Tárlaton Debrecen és Hajdú-Bihar megye hivatásos képzőművészeinek alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők.

Ossza meg