Medve Matek Élménynap

Hőmérséklet

Szívesen játszol ördöglakatokkal és egyéb logikai játékokkal szabadidődben? Szeretsz rejtvényt fejteni, furfangos fejtörőket megoldani? Akkor itt a helyed! A Matematika Összeköt Egyesület és az Agóra Tudományos Élményközpont közösen szervezi meg az első debreceni Medve Matek Élménynapot.

Az egész napos programon a logikai játék és origami standok felfedezése mellett meghallgathatod híres matematikusok előadásait és a barátaiddal versenyezhetsz csapatban az agytekervényeiteket jól megmozgatva. A foglalkozásokon pedig fogpiszkálót szurkálhatsz narancsba, majd rajzolhatsz rá filccel, Tetris-alakzatokat vághatsz ki színes papírból, de még LEGO robotot is programozhatsz.

A Budapesten már évek óta nagy népszerűséggel futó tematikus programon ezúttal Debrecenben is különleges előadások, kerekasztal-beszélgetések és workshopok, kiállítás és élménylabirintus várják az érdeklődőket. Az élménynapon 5-12. évfolyamos diákok, általános- és középiskolai tanárok, tanárszakos egyetemi hallgatók és érdeklődő szülők is részt vehetnek.

4032 Debrecen
Egyetem tér 1.
Esemény info
2019.03.03 10:00 - 16:00
Agóra Tudományos Élményközpont
Kapcsolat
+36 52 518-620

Ossza meg