MODEM-nap gyerekeknek

Hőmérséklet

Gesztusfestészet, mesefilmvetítés, művészeti foglalkozás, zsonglőrködés, workshop és koncert - május 27-én elsősorban, de nem kizárólag a gyerekeket várják a MODEM-be.

A rendhagyó gyereknapon 10-től 16 óráig folyamatos művészeti programok fogadják a kisebbeket és nagyobbakat, és a szülőkről sem feledkeznek meg. Míg a gyerekeket Csőke Kitti művészetpedagógus vonja be az alkotás és a befogadás játékába és örömeibe, a felnőtteket Szalai Kata, A fekete lyuk című, előző nap nyíló kiállítás kurátora hívja kötetlen beszélgetésre Madácsy István grafikus tárlatán.

A programok részletesen:

10:00 - 11:00: Látogatóban. Művészetpedagógiai foglalkozás a Fátyolsáv fények, csurranó színek című kiállításon (5 éves kortól), Csőke Kitti művészetpedagógussal

10:00 - 11:00: (felnőtteknek): Kötetlen beszélgetés Szalai Kata kurátorral a Fekete lyuk című tárlaton

11:30 - 12:30: Gesztusfestészet. Művészetpedagógiai foglalkozás (5 éves kortól) a 3. emeleten, Csőke Kittivel

12:00 - 13:00: Ingyenes mesefilmvetítés a művészetpedagógiai teremben a 3. emeleten

12:30 - 13:30: Zsonglőr játszóház kicsiknek és nagyoknak a Rozé Társulattal a belső kertben

13:30 - 15:00: Jöjjünk le a falvédőről! Szabó Eszter Ágnes képzőművész workshopja a belső kertben Szoboszlai Lillával, nem csak gyerekeknek

15:00 - 16:00: Az Arco Nobile vonósnégyes koncertje a fogadótérben

Az Arco Nobile vonósnégyes megalakulása óta, immár tizenkettedik éve szerves részét képezi Debrecen életnek. A zenekar tagjai több kiállítás megnyitón, bálon, koncerten, konferencián és fesztiválon bűvölték el zenéjükkel a közönséget. A komoly és könnyűzenei koncertek mellett, a gyermekek szórakoztatása is profiljuk része.

A MODEM gyereknapján a vonósnégyes által egy különleges mesevilágba csöppenünk. A hegedű, cselló, trombita és más hangszerek segítségével olyan ismert mesehősök kelnek életre, mint Mátyás király vagy Elza. A zene és a hangok színes világa nem csak a gyermekközönségnek szólnak, így minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Fellépők:

Grünwaldné Almássy Eszter – 1. hegedű

Markóczyné Rácz Erika – 2. hegedű

Deczki-Juhász Katalin – brácsa

Pető Áron – cselló

műsorvezető: Györgyfi Zsolt – trombitaművész

4026 Debrecen
Baltazár Dezső tér 1-3.
Esemény info
2018.05.27 10:00 - 16:00
MODEM

Ossza meg