Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadásai

Hőmérséklet

Kikapcsolódásra és feltöltődésre a legjobb hely Debrecenben a Nagyerdei park.

A történelmi belvárostól alig 10 percnyi utazótávolságra található terület számtalan szórakozási és feltöltődési lehetőséget nyújt a család minden tagja számára. A megújult Nagyerdei Szabadtéri Színpadon színházi előadásokkal, koncertekkel, kertmozival és egyéb kulturális rendezvényekkel várják a debrecenieket és a városba érkező kikapcsolódni, pihenni vágyó látogatókat. A nézőtér teljes egészében megszépült, s a tó partján, a hangulatos erdei környezetben található színpad lelátóján ülve kényelmesen szórakozhat a publikum többek közt a Debreceni Nyári Színházi Esték fergeteges előadásain.

A májustól szeptemberig tartó szabadtéri szezonban a klasszikus színházi repertoár népszerű prózai és zenés műfajain túl táncszínházi és újcirkuszi produkciókkal is találkozhat a közönség. A parkerdő szívében található létesítmény az előadások mellett koncertekkel, kertmozival és egyéb kulturális rendezvényekkel várja a debrecenieket és a városba érkező kikapcsolódni, pihenni vágyó látogatókat.

Az Élményrengeteg-bérlet elővásárlási időszakának kezdete: 2017. március 27., 10:00.

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok jegyvásárlási időszakának kezdete: 2017. április 11., 10:00.

Kérjük, jegyezze be mindkét időpontot naptárába! Váltsa meg mielőbb Élményrengeteg-bérletét és legyen részese a Nagyerdei Szabadtéri Játékok felejthetetlen programjainak!

Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Nagyerdei Szabadtéri Színpad

4032 Debrecen
Nagyerdei Park 1.
Esemény info
2017.05.01 - 2017.09.09
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg