Nyitva - díszelőadás

Hőmérséklet

A Nyitva egy harmincas, hosszú évek alatt összekopott pár, Fanni (Radnay Csilla) és Bálint (Kovács Lehel) történetét meséli el, akik úgy próbálják meg kikerülni az elkerülhetetlennek tűnő megcsalásokat, hogy megnyitják kapcsolatukat a szexuális kalandok előtt.

Ez azonban jóval nehezebb feladatnak bizonyul az elképzeltnél: az újonnan felkínálkozó lehetőségeknek sem a testi, sem az érzelmi hatásaira nincsenek felkészülve. A film kendőzetlen őszinteséggel és fanyar humorral igyekszik feltérképezni a párkapcsolatok buktatóit, mindezt női szemszögből, kitérve a nők szexualitását övező társadalmi konvenciókra, és tükröt tartva az ezzel kapcsolatos kettős mércének.

A filmet íróként és rendezőként is a London Film Schoolban végzett Nagypál Orsi (Hidegzuhany, Terápia, Csak színház és más semmi, Tóth János) jegyzi, operatőre Herbai Máté, vágó Mezei Áron, zeneszerző Moldvai Márk.

A film jelmeztervezője Breckl János, látványtervezője Bagyarik Endre, producerei Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya.

Szereplők: Radnay Csilla, Kovács Lehel, Péterfy Bori, Ötvös András, Jordán Adél, Lénárdt Laura, Brasch Bence, Andrádi Zsanett, Gerner Csaba, Katona László, Parti Nóra, Bányai Miklós, Barabás Nikolett, Ember Márk, Zsigmond Emőke, Szabó Erika, Takács Nóra Diána, Elek Ferenc, Adorjáni Bálint, Fodor Annamária, Ónodi Eszter, Magyar Attila, Karácsonyi Zoltán, Tenki Réka, Mucsi Zoltán

Rendező: Nagypál Orsi

4025 Debrecen
Miklós u. 1.
Esemény info
2018.10.25 19:00 - 21:00
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg