The Qualitons / The Bluebay Foxes koncert

Hőmérséklet

A friss Fonogram - Magyar Zenei Díjas The Qualitons, valamint a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatóba beválogatott The Bluebay Foxes Debrecenben!

The Qualitons
A Red Hot Chili Peppers tagjainak kedvenc magyar zenekara körül elég forró a levegő mostanában. Első magyar zenekarként élőben játszottak a legmenőbb amerikai rádió, a KEXP seattle-i stúdiójában, az Echoes Calling című tavalyi lemezük szinte az összes hazai kritikusi listán az élen, de legalábbis az élmezőnyben végzett, a napokban pedig elnyerték az év alternatív / indie hangfelvételéért járó Fonogram-díjat.

The Bluebay Foxes
A tavalyi Campus Fesztivál egyik legjobb hangulatú kiskoncertjét adó, Fejér megyéből indult de már Budapesten műkődő, még mindig szemtelenül fiatal indie-rock zenekar ritkán látható feszességgel idézi meg a hatvanas-hetvenes évek beatjeit és elszállását, teljesen XXI. századi kiadásban. Talán ennek is köszönhető, hogy a műfajból idén egyetlenként bekerültek a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató nyolc zenekara közé.

4032 Debrecen
Pallagi út 7.
Esemény info
2019.04.19 20:00 - 23:00
Nagyerdei Víztorony
Kapcsolat
+36301992587

Érdemes még megnézni

2019.12.21 Szombat Diótörő herceg kalandjai - részletek Csajkovszkij balettzenéjéből A sűrű pelyhekben hulló hó beborítja a város utcáit. Karácsony előestéje van. Stahlbaum házába sorra érkeznek a vendégek, utoljára Drosselmeyer, az ezermester tréfacsináló, a család öreg barátja. Batyujában a Diótörő, akinek figurája átvezet bennünket a mesék és álmok birodalmába... Csajkovszkij csodálatos zenéje tartja több mint száz éve repertoáron e történet különféle feldolgozásait, melyek a karácsonyi időszak megkerülhetetlen darabjai – a Diótörőt egyszer minden gyereknek hallania kell! 2019.12.21 Szombat Diótörő herceg kalandjai - részletek Csajkovszkij balettzenéjéből A sűrű pelyhekben hulló hó beborítja a város utcáit. Karácsony előestéje van. Stahlbaum házába sorra érkeznek a vendégek, utoljára Drosselmeyer, az ezermester tréfacsináló, a család öreg barátja. Batyujában a Diótörő, akinek figurája átvezet bennünket a mesék és álmok birodalmába... Csajkovszkij csodálatos zenéje tartja több mint száz éve repertoáron e történet különféle feldolgozásait, melyek a karácsonyi időszak megkerülhetetlen darabjai – a Diótörőt egyszer minden gyereknek hallania kell! 2020.01.14 Kedd Beethoven 250. - II. hangverseny A Kodály Filharmónia Debrecen fogja össze a cívisváros két nagy zenei együttese, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus munkáját, valamint koordinálja a város teljes komolyzenei életét Somogyi-Tóth Dániel igazgató-művészeti vezető irányításával.

Ossza meg