Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra koncertje

Hőmérséklet

Tóth Vera a 2003/2004-es Megasztár győzteseként vált Magyarország egyik legnépszerűbb és legkeresettebb énekesévé. A fiatal énekesnő 2012 decemberében dolgozott először a zenekarral, első koncertünket a Petőfi Rádió „MR2 Akusztik” című műsora rögzítette. A nagysikerű rádióműsor óta számos koncertet adott a zenekarral Budapesten és vidéki nagyvárosokban.

Az Artisjus- díjas énekesnő saját dalai mellett felcsendülnek méltán népszerű slágerek a zenekar tagjainak hangszerelésében, és a nagy klasszikusok, többek között Aretha Franklin, Ray Charles, Natalie Cole, Gershwin örökzöldjei.

A Budapest Jazz Orchestra küldetése a kortárs jazz, big band zene művelése mellett ápolni a kapcsolatot a műfaj gyökereivel, és közkinccsé tenni annak értékeit, szakmai tapasztalatit pedig tovább adni a fiatal muzsikus generációnak. A Budapest Jazz Orchestra céljának, feladatának tartja az improvizatív és kortárs műfajok, a magyar zenekultúra honi és nemzetközi interpretálását, a magyar művészeti értékek magas szinten történő képviseletét.

A Budapest Jazz Orchestra muzsikusai nem csak professzionális jazz muzsikusok, de többen közülük jelentős hazai eMeRTon illetve Artisjus díjakkal elismert művész is.

4024 Debrecen
Piac utca
Esemény info
2019.08.19 20:00 - 21:30
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg