Újdonságok és nyári programok az Aquaticum SPA-ban

Hőmérséklet

A nyári főszezonra több újdonsággal is készülnek, hogy az egész napos fürdőzés még felhőtlenebb és szórakoztatóbb legyen. Megújult az élményfürdő hullámmedencéjében található közkedvelt élményelem, a mászófal: a korábbi fogásokat kicserélték, darabszámukat megduplázták. Immár színes és ergonomikusabb fogások segítik vállalkozó kedvű vendégeket, akik tesztelni szeretnék ügyességüket.

Azon Fürdővendégeket is szeretnék meglepni néhány aprósággal, akik az aktív szórakozást követően egy kis pihenésre vágynak az élményfürdő napozóteraszán. Nyáron egyre jobban kell ügyelnünk bőrünk védelmére, az erős napsugárzás káros hatásai miatt, különös tekintettel gyermekeink érzékeny bőrére. Ezért is, továbbá a vendégek komfortérzetének növelése érdekében, napozóteraszon napvitorlákat feszítettek ki. Egyet a gyerekek által közkedvelt homokozó felé, egyet pedig a pihenni vágyó vendégek részére a terasz füves területén. A 2 db, 5x5 m-es felületű napvitorla nagy szövési sűrűségű és szélátengedő anyagból készült, amely 90-92 %-ban megszűri a káros UV sugarakat. A szélsőségesebb időjárási viszonyoknak is ellenálló vitorlák magassága könnyen és gyorsan szabályozható, illetve az évszaknak és a napsütésnek megfelelően állítható. Emellett több tucat kék napozóágy és sárga napozószék teszi még színesebbé az élményfürdő napozóteraszát.

A termálfürdő kültéri medencéje mellett a fürdőzők részére 40 db új, ergonomikusan kialakított, állítható fejtámlával rendelkező napozóágyat helyeztek el. Mindegyik extra széles, vízáteresztő fekvőfelülettel rendelkezik. Emellett 15 db új napozóágy a medencetérben szolgálja a vendégek kényelmét.

Az újdonságok mellett idén is egész nyáron át tartó rendezvénysorozattal készülnek a szünidőre: nemcsak az élményfürdő kupolája alatt, hanem napozóteraszán is, ahol képzett animátorok, ugrálóvár, kézműves foglalkozások és sok-sok további meglepetés várja a fürdőbe érkező kicsiket és nagyokat egyaránt. A strandfürdő felújítás előtti, utolsó szezonját retrofotó kiállítással és változatos programokkal varázsolják igazán szórakoztatóvá. A retrofotó kiállítást a strandfürdő főbejáratának előterében tekinthetik meg Vendégeink, mindennap 07:00-19:00 óra között, 2017. augusztus 31-ig.

Érdemes lesz figyelni a www.aquaticum.hu weboldalt és Facebook oldalt, hiszen a főszezonban minden héten, egy kijelölt napon, a strandbelépő ára egységesen csak 550 Ft/fő minden Vendég részére. A retro árakról - minden alkalommal -, a kedvezményes napot megelőzően értesítik a kedves Vendégeket.

Szerezzen valódi nyári kalandokat az Aquaticumban!

Élményfürdő programok: http://spa.aquaticum.hu/hu/mediterran-elmenyfurdo/nyari-programok

Strand programok: http://spa.aquaticum.hu/hu/strandfurdo/nyari-programok

Élményfürdő_napozóterasz_(Aquaticum).jpg
Termálfürdő_új_napozóágyak-kültéri_medence_1_(Aquaticum).JPG
Termálfürdő_új_napozóágyak-kültéri_medence_2_(Aquaticum).JPG

4032 Debrecen
Nagyerdei park 1.
Esemény info
2017.06.19 - 2017.08.31
Aquaticum SPA
Kapcsolat

Ossza meg