WRO debreceni regionális forduló

Hőmérséklet

World Robot Olympiad™ (WRO™) egy nemzetközi robotépítési és programozási verseny, amelynek célja, hogy a gyermekeket és fiatalokat közelebb hozza a természettudományos ismeretekhez, tantárgyakhoz, valamint ösztönözze őket a mérnöki, informatikai szakma választására. A felkészülés alatt a 2-3 fős csapatok egy csapatvezető segítségével közösen oldják meg az évente megújuló kihívásokat. A versenyeken az előzetesen megszerzett tudás alapján a csapattagoknak egyedül kell megoldani a feladatokat.

A WRO™ nemzetközi szinten 15 éve szervezi meg a tudomány, a technológia és az oktatás eme seregszemléjét. Ezzel egyesíti és segíti a fiatalokat a világ minden tájáról kreativitásuk és problémamegoldó készségük fejlesztésében az MTMI (Matematikai, Természettudományos, Műszaki és Informatikai) területén. A LEGO® Robotok programozási nyelve a PLC programozáshoz hasonló, alapul szolgálhat a későbbi PLC ismeretek könnyebb elsajátításához, alkalmazásához.

Gyere el látogatóként a WRO tanulmányi verseny debreceni regionális fordulójára és nézd meg, ahogy a regisztrált csapatok
Regular Elementary
Regular Junior
Regular Senior
kategóriákban összemérik tudásukat a többi csapattal!

A WRO 2019-es versenyszezon témája: Smart Cities

A debreceni regionális verseny időpontja: 2019. május 28., kedd 8:00 – 17:00

4032 Debrecen
Egyetem tér 1.
Esemény info
2019.05.28 8:00 - 17:00
Agóra Tudományos Élményközpont
Kapcsolat
+36 52 518-620

Ossza meg