FARMER-EXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás

Hőmérséklet

A Farmer-Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, mely első pillanattól kezdve céltudatosan az agráripari ágazatcsoport részeseinek és partnereinek igyekszik minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre, a kapcsolatok elmélyítésére, a megmérettetésre, egyszóval az előrelépésre.

A legnagyobb létszámban és területen a hazai mezőgazdasági gépgyártók és forgalmazók mutatják be eszközeiket, szolgáltatásaikat, az érdeklődők találkozhatnak a legújabb növényvédelmi technológiákkal, vetőmag típusokkal, ill. a termesztés és tárolás gépeit, berendezéseit gyártó és forgalmazó cégekkel. Kiemelten fontos szerepet kap a sertés, juh, kecske, ló, szarvasmarha és baromfi állatfajták bemutatása, népszerűsítése. A vásár kitűnő lehetőséget kínál a magyar áruk termelőinek és vásárlóinak találkozására, ahol a helyszíni értékesítésen túl a termékek széles körű megismertetésére is lehetőség nyílik.

XIII. HORTICO Zöldség Gyümölcs Kertészeti Szakkiállítás

A Hortico Szakkiállítás keretein belül a zöldség -, és gyümölcsfeldolgozás eszközeivel, gépeivel, öntözéstechnikával és kertészeti eszközökkel találkozhatnak az érdeklődők.
4032 Debrecen
Böszörményi út 138.
Esemény info
2019.08.17 10:00 - 2019.08.20 18:00
V-Trade Kiállítások Kft.
Kapcsolat
+36 52 436-011

Ossza meg