Zenevonat szuperkoncert az LGT sztárjaival

Hőmérséklet

Karácsony János, Solti János, Veres Mónika Nika, Heincz Gábor Biga, Abrakazabra. A Zenevonat Szuperkoncert harmadik éve járja az országot az LGT legnagyobb slágereivel.

Az Abrakazabra zenekar által létrehozott produkcióban a zenekar klasszikussá vált dalait - Ő még csak 14, Nem adom fel, Zenevonat, Álomarcú lány, A dal a miénk, Miénk ez a cirkusz, Mindenki - két eredeti LGT-tag, Karácsony János és Solti János közreműködésével dolgozza fel.

A koncerteken a legendás LGT tagjai mellett két másik, a hazai élvonalhoz tartozó zenész kap helyet: Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga. Veres Mónika Nika az LGT tagjai által női előadóknak írt dalokat tolmácsolja, többek között a Játssz még, a Hello vagy a Szólj rám, ha hangosan énekelek című számokat. Heincz Gábor Bigának gyerekkora óta kedvence az ikonikus zenekar, egy televíziós műsor kedvéért pedig egyszer áthangszerelt néhány LGT-dalt. Az LGT zenészeinek annyira megtetszett az ő verziója, hogy azóta is ebben a hangszerelésben szólalnak meg a dalok a Zenevonat Szuperkoncerteken.

A zenekari kíséretet az Abrakazabra Zenekar látja el, akik Magyarország legnagyobb pop- és rocksztárjaival és számos ma népszerű előadóval dolgoznak együtt folyamatosan.

4032 Debrecen
Nagyerdei Park 1.
Esemény info
2017.08.13 20:00 - 22:00
Főnix Rendezvényszervező Kft.
Kapcsolat
+36 52 518-400

Ossza meg