Barabás étterem

Hőmérséklet

A belvárosi étteremben kóstolható finom és roppanós debreceni páros kolbász különleges ízvilágát az akác- és bükkfaporon történő füstölés adja. 

Az étteremben egyszerre van otthon a hagyomány és az újítás. A tradicionális magyar konyha ízeinek megőrzése, a kiváló minőségű magyar borok és az igényes kiszolgálás mellett mindig van helye az új ötleteknek. A lisztérzékeny vendégek számára igény szerint gluténmentes fogásokat is készítenek. Az étterem kínálatában lévő ételek elkészítésénél mesterséges adalékanyagot nem használnak. 

00_(1_of_2)
Barabas_etterem_Debrecen_03
barabas_(1_of_11)
leves
barabas_(1_of_2)_másolata.

4024 Debrecen
Vár u. 11.
Elérhetőség
+36 52 502-220

Ossza meg