Debreceni Sportcentrum

Hőmérséklet

A Debreceni Sportcentrum az Oláh Gábor utcán egy sportkomplexumot, a Debreceni Sportuszodát, a Debreceni Jégcsarnokat, a Főnix csarnokot, a Debreceni Sport Hotelt és a Hódos Imre Rendezvénycsarnokot foglalja magába, melyek külön-külön és együtt is aktív szerepet játszanak a régió és az ország sportéletében.

A Nagyerdőben található, a debreceniek körében népszerű sportkomplexumban számos lehetőség van az aktív kikapcsolódásra. A mozgás szerelmesei a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) által kiváló minősítéssel díjazott rekortánpályán futhatnak, vagy akár az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban különböző sporteseményeken szurkolhatnak kedvenceiknek az egész éves programsorozatok egyikén. A komplexumban atlétikai stadion, hotel, edzőterem és műfüves labdarúgó pálya is található.

A sportcentrumban nem csak a nagyközönség sportolhat, de a hozzá tartozó létesítmények által több élvonalbeli csapatnak biztosít színvonalas felkészülési és versenyzési lehetőséget. Az IAAF Elit Edzőközpont megtisztelő címet is magáénak tudó komplexum 2001-től kezdődően majd húsz sportágban több mint 30 kontinens- illetve világversenyt rendezett. Egységei rendszeresen adnak otthont edzőtáboroknak, ahol több ezer hazai és külföldi sportoló készül fel évente. A versenysporthoz elengedhetetlen orvosi hátteret a sportcentrum területén található Országos Sportegészségügyi Intézet szakemberei biztosítják. A profi sportolók mellett bárki élvezheti a sportolás örömét a szabadtéri kondiparkban és a sportkomplexum egyéb létesítményeit, pályáit használva.

Sportcentrum
Sportcentrum
Főnix
Főnix
Főnix

4032 Debrecen
Oláh Gábor u. 5.
Elérhetőség
+36 52 514-400

Ossza meg