Kerekerdő élménypark

Hőmérséklet

A Kerekerdő Élménypark a Zsuzsi Erdei Vasút vonalán (a volt Balla tónál), festői erdei környezetben található. A mesevilág 55 ezer négyzetméternyi területen kínál fedett és szabadtéri programokat és szenzációs attrakció elemeivel felejthetetlen élményeket valamennyi korosztály számára.

Az élményparkban már érkezéskor elkezdődhet a játék, hiszen a kőkorszaki Flinstones vízibickili már a bejáratnál található kikötőben várja a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. A vízi élmények sorát színesíti a motoros vízi dodgem is, melybe szállva, hatalmas vízicsatákat vívhatsz. A versengés a gokart vagy a hagyományos dodgem pályán is folytatható, de a száguldás öröme elektromos kismotoron is élvezhető.

A parkban mesebeli birodalom tárul a vendégek elé interaktív mesepavilonokkal és időszakos bábszínházakkal karöltve, ahol a gyerekek megtekinthetik többek között Hófehérkét és a hét törpét, Piroskát és a farkast, vagy Jancsit és Juliskát a mézeskalács házikójukkal, de Holle anyó sem maradhat ki a sorból. Az élménypark több pontján további híres mesék főszereplői és jól ismert hősök is helyet kaptak: MirMur, a Kis vakond, a Tücsök és a hangya, Batman, Amerika kapitány, és még sokan mások.

Az élményparkban a látogatók audiovizuális élményekkel is találkozhatnak. Aki kíváncsi hamar megöregszik. – mondják. De ha mégis érdekel, miről mesél egy emberi arcot formáló Beszélő fa vagy milyen lehet igazi dzsungel környezetben vonatozni, akkor a parkban a helyed, ahol a mese világát az összes érzékszervet próbára tevő mozis élmény koronázza meg.

A lurkók trambulinon vagy épp erdei kalandpályán is kiélhetik mozgásigényüket. Drótkötélpályán, hálós kalandpályán ostromolhatják a várat, harcba indulhatnak a bástyák elfoglalásáért. További élményeket szerezve, a megfigyelő- és tájékozódó képességüket pedig az útvesztőben tehetik próbára. A legkisebbek kedvence, a körhinta természetesen ebből a parkból sem hiányozhat.

Mint láthatod, a debreceni Kerekerdő Élményparkban számos felfedezni való várja a gyerekeket. Ne hagyd ki a szellemkastélyt sem, hiszen ez a park egyik újdonsága.

A mozgásban és szórakozásban megéhezett vendégek a park vendéglátóegységeiben enyhíthetik éhüket. Nagymamánk palacsintáját eleveníti fel az élménypark palacsintázója, ahol a régi ízvilágokon (kakaós, lekváros, stb.) túl különleges ízekkel is találkozhat, aki kulináris élvezetekre vágyik. A kínálatban gofri és fánk is szerepel, gondolván azokra is, akik más desszertet kóstolnának meg.

A gasztronómiai kínálatot színesíti a nagy teraszával, rendelkező nyitott látványkonyha is, viszont a debreceni programok sorát színesítő élménypark leghangulatosabb vendéglátó egysége, a fogadó, mely minden évben új étlapjával várja a hagyományos, házias ízek kedvelőit.

Mint láthatod, egész napos, kihagyhatatlan élményt kínál kicsiknek és nagyoknak is a családok körében oly népszerű debreceni Kerekerdő Élménypark, mely idén is várja azon óvodai csoportokat és iskolai osztályokat, akik kedvezményes áron szeretnének részt venni egy nem mindennapi – intézményen kívüli – egész napos időtöltést kínáló kalandban.

A családi napok, valamint a céges rendezvények szervezésének egyik legmeghatározóbb pontja a helyszín. Ha különleges adottságokkal, színes programkínálattal rendelkező környezetben, színvonalas catering szolgáltatást kínáló debreceni rendezvényhelyszínt keresel, a Kerekerdő Élménypark ebben is a segítségedre lehet, hiszen tudod…NÁLUK MINDENNEK CSAK A KÉPZELET TUD HATÁRT SZABNI.

Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark
Kerekerdő Élménypark

4002 Debrecen
Olimpia fasor 23 (volt Balla tó)
Nyitvatartás
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Elérhetőség
+36 70 624-4496

Ossza meg