Kölcsey Központ

Hőmérséklet

Debrecenben a munka is pihentet. Magyarország legnagyobb vidéki konferenciaközpontjából, a Kölcsey Központból bármikor kényelmesen kisétálhatnak a résztvevők két szeminárium között a történelmi belvárosba. 

Kölcsey Ferenc, a magyar himnusz szerzője a Debreceni Református Kollégium diákja volt, s diákkori háza a nevét viselő konferenciaközpont közelében állt. A Kölcsey Központ amellett, hogy népszerű konferenciahelyszín, rendszeresen otthont ad különféle kulturális eseményeknek is (színházi előadások, koncertek, kiállítások).

Debrecenben emlékezetes lesz a csapatépítő tréning, és tartalmasak a kísérő programok, hiszen a lehetőségek tárháza igen széles, legyen szó kulturális kalandokról, pezsdítő koncertről, ellazító wellnessről vagy egyedi gasztronómiai élményekről, helyben vagy rövid kirándulással a környéken. Pihenéséről a magas színvonalú és széleskörű szolgáltatásokat kínáló szállodák gondoskodnak.  Debrecen a tökéletes helyszín üzleti és szakmai összejövetelek, rendezvények lebonyolítására a néhány fős tréningektől a több ezer fős nemzetközi konferenciákig.

Kölcsey
Kölcsey

Ossza meg