Szórakozóhelyek, bárok

Hőmérséklet

A bulizás kedvelőinek igazán nincs nehéz dolguk Debrecenben. A belvárosban és az egyetemi campus területén számos bár és szórakozóhely várja a fiatalokat. 

Az önfeledt szórakozásról trendi környezet, sokszínű étel- és italválaszték, élőzene, sztárfellépők, és természetesen fergeteges bulihangulat gondoskodik.

Kapcsolódó tartalom

Stay beer bar A STAY beer bar Debrecen belvárosában található a Thaly Kálmán és a Péterfia utca sarkán. Kínálatukban magyar kézműves sörök, kisebb cseh és egyéb külföldi főzdék sörei szerepelnek. Lovarda A Kassai úti egyetemi campus területén található – a hajdani huszárlovardából 1999-ben átalakított – Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpont Debrecenben egyedülálló módon, közel 3.000 m2-en kínál kulturált művelődési és szórakozási lehetőséget. Bakelit Music Café Debrecen belvárosában, a Csokonai Nemzeti Színházzal szemben található a Bakelit Music Café, amely az egyetlen olyan pont a városban, ahonnan a színházra nyíló panoráma maximálisan élvezhető. A Bakelit Music Café hajdani elődjében gyakori vendég volt Ady Endre híres költő is, akinek egyik kedvenc helye éppen az akkori Angol Királynő Szállodában kialakított kávéház volt. Bario Cafe Debrecen belvárosában nyitott meg az egyedi tervezésű, exkluzív kávézó-bár, a Bario, ahol szendvics-különlegességekkel, finom süteményekkel, koktélokkal, akciókkal, ingyenes wifi-használattal, zenei programokkal, sportközvetítésekkel, gyönyörű terasszal és kedves kiszolgálással várják a vendégeket. Chicago Club A Chicago Club megújult belsővel, hétvégenként élő zenével és sok retro-slágerrel várja a szórakozni vágyókat. Club 7 A fiatalok legkedveltebb belvárosi terén, a Hal közben található Club 7 széles körű italválasztékkal, italakciókkal és a legjobb zenékkel várja a szórakozni vágyókat. DiVino Debrecen Az országos borbárhálózat első vidéki tagjaként nyitotta meg kapuit a DiVino Debrecen, ahol az igényes borfogyasztás kedvelői randevúzhatnak feltörekvő borászokkal, illetve híres borászfamíliák második generációjával. Exit bár Debrecen belvárosában – a főtértől pár percre – kellemes pincehelységben várja a lazítani, szórakozni vágyókat az Exit bár. Hall A Nagyerdei Stadion nem csak a sportolók számára közkedvelt hely, egész évben változatos élményeket kínál a nyári bulitól az őszi gasztrofesztiválon át, a téli szabadtéri jégkorcsolyázásig. Lelátói alatt, az északi kapunál nyílt meg Debrecen legnagyobb ultramodern klubja, a Hall. Miami Coctail Bar A Miami Cocktail Bar Debrecen egyetlen igazi koktélbárja, ahol 70 minőségi koktél, barátságos árak és remek kiszolgálás várja a látogatókat. Mickeyz BarClub Adekvát pajkosság, különleges atmoszféra, izgalmas koktélok. Mokka drinkbár Az egykori hal- és tejpiac helyén található Debrecen egyik leghangulatosabb belvárosi tere, a Hal köz, mely látványos bérházaival, kortárs magángalériáival, színpompás vízjátékával, nem utolsó sorban hangulatos kávézóival, teraszaival igazi kikapcsolódási pont. Neon City & Garden A Neon City & Garden igazi nemzetközi találkozóhely, ahol mindenki – legyen az hazánk fia vagy akár külföldi felfedező – otthon érezheti magát. Pince Café & Music Club A klub változatos zenével várja vendégeit Debrecen belvárosában. Roncsbár A belvárosi Roncsbár a Csapó utcai sétálóövezetben a debreceni fiatalok kedvelt szórakozóhelye.

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Ossza meg