Szórakozóhelyek, bárok

Hőmérséklet

A bulizás kedvelőinek igazán nincs nehéz dolguk Debrecenben. A belvárosban és az egyetemi campus területén számos bár és szórakozóhely várja a fiatalokat. 

Az önfeledt szórakozásról trendi környezet, sokszínű étel- és italválaszték, élőzene, sztárfellépők, és természetesen fergeteges bulihangulat gondoskodik.

Kapcsolódó tartalom

Before Bar Street food és a bistro ízvilág, mindezt nyakon öntve egy üveg Grey Goose-al.  Drazsé bár Finom kávékülönlegességek, izgalmas koktélok, friss házi jeges teák, limonádék és megannyi más vár a Debrecen kedvelt belvárosi sétálóutcáján lévő Drazséban. Paparazzi Bár Lounge Terrace Debrecen belvárosának szívében elegáns bárhangulattal, kényelmes terasszal, olasz fagylalt- és kávékülönlegességekkel, színes koktélkínálattal, nem utolsó sorban exkluzív programokkal várja vendégeit a Paparazzi. Roncsbár A belvárosi Roncsbár a Csapó utcai sétálóövezetben a debreceni fiatalok kedvelt szórakozóhelye. Stay beer bar A STAY beer bar Debrecen belvárosában található a Rózsa utca sarkán. Kínálatukban magyar kézműves sörök, kisebb cseh és egyéb külföldi főzdék sörei szerepelnek. DiVino Debrecen Az országos borbárhálózat első vidéki tagjaként nyitotta meg kapuit a DiVino Debrecen, ahol az igényes borfogyasztás kedvelői randevúzhatnak feltörekvő borászokkal, illetve híres borászfamíliák második generációjával. Lovarda A Kassai úti egyetemi campus területén található – a hajdani huszárlovardából 1999-ben átalakított – Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpont Debrecenben egyedülálló módon, közel 3.000 m2-en kínál kulturált művelődési és szórakozási lehetőséget. Bakelit Music Café Debrecen belvárosában, a Csokonai Nemzeti Színházzal szemben található a Bakelit Music Café, amely az egyetlen olyan pont a városban, ahonnan a színházra nyíló panoráma maximálisan élvezhető. A Bakelit Music Café hajdani elődjében gyakori vendég volt Ady Endre híres költő is, akinek egyik kedvenc helye éppen az akkori Angol Királynő Szállodában kialakított kávéház volt. Butiq Debrecen egyetlen zenebisztrója. Széles italkínálatával, bisztrókonyhájával, színes zenei, gasztro és kulturális programjaival vidám színfoltja a városnak. Chicago Club A Chicago Club megújult belsővel, hétvégenként élő zenével és sok retro-slágerrel várja a szórakozni vágyókat. Exit bár Debrecen belvárosában – a főtértől pár percre – kellemes pincehelységben várja a lazítani, szórakozni vágyókat az Exit bár. Hall A Nagyerdei Stadion nem csak a sportolók számára közkedvelt hely, egész évben változatos élményeket kínál a nyári bulitól az őszi gasztrofesztiválon át, a téli szabadtéri jégkorcsolyázásig. Lelátói alatt, az északi kapunál nyílt meg Debrecen legnagyobb ultramodern klubja, a Hall. Miami Coctail Bar A Miami Cocktail Bar Debrecen egyetlen igazi koktélbárja, ahol 70 minőségi koktél, barátságos árak és remek kiszolgálás várja a látogatókat. Mickeyz BarClub Adekvát pajkosság, különleges atmoszféra, izgalmas koktélok. Mokka drinkbár Az egykori hal- és tejpiac helyén található Debrecen egyik leghangulatosabb belvárosi tere, a Hal köz, mely látványos bérházaival, kortárs magángalériáival, színpompás vízjátékával, nem utolsó sorban hangulatos kávézóival, teraszaival igazi kikapcsolódási pont. Pince Café & Music Club A klub változatos zenével várja vendégeit Debrecen belvárosában.

Rendezvény kereső

mikor?

válassz dátumot
Mettől
Meddig

mit?

milyen esemény?

Ossza meg